2.Kejchy a díra ve zdi?!

302 11 9
                                    

Zrovna, když se mi zdál sen o tom jak se mi zdál sen, někdo začal šíleně mlátit do dveří, jako by byla my little pony apokalypsa. Když jsem se chystal bránit a do rukou vzal atlas světa, někdo rozrazil dveře od mého pokoje. Ach jo.. Zas je budu muset opravovat. Okamžitě to ten někdo schytal atlasem do ksichtu.

,,Owwww!!!! Jsi normální?! ”

Hah, ten někdo byl Vicotr. («hah čtěte tak jak vidíte) 

Zřítil se k zemi a v tom znovu zařval.
,,Ale už jako!!!” jeho noha se stala obětí lego kostky. Ano TÉ malé lego kostky, která je ostrá a splývá s okolím, takže není ani moc vidět.

Chtěl jsem mu pomoct, tak jsem z pod postele vytáhl pennyboard a dupl na něj. Protože jsem na něj dupl moc, tak vyletěl Vicotrovi do ksichtu, zase. Ten se naštval a hodil ho vedle sebe. Pennyboard letěl rychle jako raketa, rozboural půlku mýho pokoje.
Pak tam dám obraz..

,,Hele.. Promiň. ”

,,Jo, dobrý, ani to nebolelo. ”

,,Já se omlouvám tomu atlasu. ”

,,Hajzle. ”

                       CECILŮV DŮM :
Potřeboval jsem se z toho všeho zklidnit, tak jsem šel ven. Procházel jsem město a i když jsem se snažil vypadat nepostiženě, vypadal jsem tak. Pak jsem procházel tmavou uličkou, cestou mi bezdomovci roztrhali kalhoty a polili mě svařákem. Zastavil jsem u známého domu. Cecilův dům. Než jsem si to uvědomil, už mě začali bombardovat dva malí haranti modelínou. Když skončili, tak jsem vyskočil na schody, narazil si držku a prorazil dveře.
,,Čaauuu! ” zařval jsem, i když vím, že mě nikdo neslyšel.

Rozběhl jsem se tedy do kuchyně a tam už byl Vepřo. ,,Čau Vepřo! ”

Odpovědí mi byla sklenička letící mi na břicho. ,,Oww! Jsi normální?! ”
,,Hele. Před pár hodinama přišel totálně zmlácenej Vicotr a říkal, žes ho takhle zřídil ty, jo? ”
Nestihl jsem nic říct a už se ocitl ve sklepě kde byl Bumi 1 a Bumi 2.
Chtěl jsem je pozdravit, ale vykašlal jsem se na to, protože se zase začali klepat tak jak to maj ve zvyku. Že je to pořád baví..  Chtěl jsem zavolat o pomoc, ale místo toho jsem o zeď hodil krysu a otevřel džem.

O hodinu později

,,Ahooj Yuri! ” zakřičel na mě povědomí hlas Beka.

,,Ahoj. ” Votabek po mě tajně jede, ale to je jedno. Vzal mě tedy do svého pokoje. ,,Tý jo, to je fakt humus,” pochválil jsem mu pokoj. ,,Já vím, snažil jsem se o to už roky.”
,,Je vidět, že se ti to povedlo,” dodal jsem a znechuceně zkroutil obličej.

,,Co budem dělat? ” zeptal se Votabek.
,,Kouknem na film? ”
,,Hm. ”
,,Tak jakej? ” zeptal jsem se.
,,Todle! ” a hodil o telku DVD které se okamžitě rozpadlo. Twl ten kluk není v pohodě. zastaralý cédéčko a ani ho neumí dát do telky.  ,,Uka! ” poručil jsem mu.

Podal mi boxík na svačinu, ve kterém byli cédéčka. Nic na nich nebylo napsáno, tak jsem jedno vzal a dal ho do přehrávače. Začalo to hrát. Bylo tam černo a najednou.. ,,Pane bože Beku!!  Ty tu máš gay péčko?! ”
,,No a?” bránil se Votabek.
V to jsem se sebral, vyrazil další dveře a chystal se jít pryč. Když jsem stoupal na schod, šlápl jsem na něco hnusnýho. Byla to červená barva. Lekl jsem se, tak jsem skočil, ale neviděl jsem dole kbelík s další barvou a spadl jsem do něj. Barva se mi vylila do klína a na hlavu. ,,Kchhh...pchh..!! Tý jo. Ty máš krámy? ” začal se hihňat Vepřo. Hodil jsem mu do ksichtu květináč a vyběhl ven.

Cestou domů jsem narazil do pěti bab a schodil dva dědky. Když jsem přišel domů, začal jsem nekontrolovatelně kýchat a u toho máchat rukama.

,,*Kejch!! Kejchaa!  Hepčaaa!!*”

,,Ty vado, ty máš rýmu, ne? ” Optal se Potya. Počkat co?! Potya?! 

,,Za prvé - nejsem vada. Za druhé - nemám a za třetí - cože?!?!?!? Já mluvím s mojí kočkou?! ”

,,Hele jako. Nejsem tvůj majetek a je mi jedno, jestli máš rýmu.”

,,Tak co chceš? ”

,,Nic. ” řekl Potya a proběhl zdí. Tý jo, asi bych měl přestat brát ty drogy.

Votabek :
Tak jako to je snad moje věc, jaký mám cédéčka ne? Ach jo.. Ale chtěl jsem mu dát alespoň pusu dneska. Asi půjdu k němu domu.
,,Cecile! Ty hovad-hlupáku! ”
,,Co je? ” přišel Cecil.
,,Kde je Vepřo a proč je tu ta barva?! ”
,,Idk. ”

,,Co to je za řeč?! Ty seš ten terorista, ne?! ”

,,Houby. ” odsekl Cecil.

,,Kde jsou houby?” Zeptal jsem se, ale Cecil tam už nebyl. Neřešil jsem to a tak jsem šel přes město až k parku, k Yurimu domů. Cestou mě zas voškubali ty bezďáci, ale to jsem teď neřešil. Jediný co mě zajímalo bylo, abych se rychle dostal k Yurimu domů.

Půl hodiny později
Chtěl jsem rozkopnout dveře, ale ty už byli vyrvaný z pantů a tak jsem šel dál. Yuri ležel v posteli a měl na sobě jenom kalhoty. Sedl jsem si vedle něj. To je moje šancePřiblížil jsem se k němu a chtěl spojit naše rty. Když se mé rty dotkli jeho, Yuri brutálně kejchnul. ,,Aaa doprde-do háje!  Teď chcípnu na smrtelnou nemoc!!! ”

Bál jsem se a proto jsem proskočil oknem, ale to jsem nevěděl, že má Yuri pokoj až v 5.patře. Naštěstí jsem spadl do kontejneru.

Pak jsem se vydal domů, narazil jsem do zdi a v pokoji jsem se začal modlit ať neumřu.

To je pro dnešek vše. Sayonara pavoučci!

Shut Up And Kiss Me![Yuri on ice]Where stories live. Discover now