Episode 1

6.4K 100 39
                                    

[Y/N:  - .... - (kısa çizgi) olan yerler Luhan'ın kedi halindeykenki düşünceleri. Yorumlarınızı ve oylarınızı göreyim de ona göre uzatabilirim fici. İyi okumalar..]

------------


Episode 1  -Doctor and teacher?-

" Sabahlardan nefret ediyorum.."

 Yurttan çıkmış okuluna doğru yürüyordu Luhan. Her zamanki yurt bahçesinin yolundan geçerken tellerin üzerinde asılı olan tabelaya göz attı. 

~ Köpeklerin girmesine izin yoktur ~

Etrafına bakındı ve rahatça nefesini verdi.

'Teşekkürler Tanrım! burada herhangi bir şey yok bugün. Eğer bir köpek beni görürse, bu hiç iyi olmaz'

* Woof! *

Yoluna devam ediyorken arkasından gelen büyük, gür bir havlama sesiyle çığlık attı.

 Ani gelen sesle neye uğradığını şaşırdı. Ellerinin tüylendiğini hissetti ve hemen arkasını dönerek koşmaya başladı. Arkasından gelen lanet köpeğin havlamasını ve sahibinin sesini duyabiliyordu. 

* TARO, Sakin ol oğlum.. BUNUN İÇİN ÜZGÜNÜM ÇOCUK ! *

 Luhan kendini kontrol altına almaya çalışırken adamın sesini umursamıyordu bile. Köpekler onun kediye dönüşümünü tetikliyordu. Eliyle saçlarını düzelttiğinde kafasındaki tüylü kulakları hisetti. Telaşa kapılarak ileride gördüğü evin bahçesine kadar koşarak geldiğinde, aynı hızla çalılıkların arasına girdi. Nefesini kontrol altına aldığında dört ayak üzerindeydi.

- Gene kahrolası bir kediye dönüştüm huh .. Köpeklerden nefret ediyorum!-

 Kuyruğunu yukarı aşağı sallayarak çalılıkların içinde oturuyordu. Tekrar insan haline dönmek için beklemeye başladı. Okula gene geç kalacaktı. 

- Bugün ne kadar zamanımı alacak? Oh, adamım.. Bana gene ceza verecek~ Ve bazı insanlar beni görürse yanlarına alabilirler. Belki eve gitmeliyim..fakat kıyafetlerim burada. - 

Etrafına bakındı.

- Çoğu insanlar bizim varlığımızın(yarı kedi yarı insan) farkında değildir~ -

 Mırıldanarak düşünürken çalılıkların çıtırdamasıyla kafasını yukarı kaldırdı. Bir adam çalılıkların yan kısmını açmış ona bakıyordu. 

- B-Bu da kim böyle .. y-yakı-şıklı...Tabi bunun gibi bazı zamanlarda, kedi gibi davranmalıyım.-

Adamın kalın ama tatlı olan sesiyle düşüncelerinden sıyrıldı. 

" Buraya gel oğlum.. "

 Sarışın adam Luhan'ın yanına gelerek eğildi. Elini kediyi korkutmamaya çalışarak yavaşça ona yaklaştırdı. Luhan kedi olduğundan kaçma isteği duymadı ve adamın onu sevmesine izin verdi. Normalde hiçbirşeyin ona dokunmasına izin vermezdi. Ama kedi olduğundan dolayı, ya da belki karşısındaki adamın çekiciliğinin onu hipnoz etmesinden dolayı bu sefer buna katlanacaktı.

- KEDİ GİBİ !!! - 

Adam ince uzun parmaklarını kedinin kafasında tatlı bir şekilde gezdirmeye başladı.

- kedi..gibi! -

 Luhan adamın büyük ellerinin narin dokunuşlarıyla hırlamaya başladı. Düşündüğü kadar kötü değildi. Gözlerini kapatarak parmakların boynunda gezinmesini hissetmeye çalıştı.  

He's my student. I mean, it's my cute kitty.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz