14.BÖLÜM

279 14 0
                                    

Kantine gelmiştik,Jack ile Lisa'yı dün aradım.Şimdi de aramalıydım.Her gün aramamı bekliyorlardı.Söz vermiştim.Çikolatayı aldıktan sonra Molly'nin  yanına gitmek için kantinden çıktık.Tek bırakmıştık.Onun yanında arardım Jack ile Lisa'yı.O da konuşurdu hem.Böyle düşünürken Mike bana birşey sordu.Ama anlamamıştım.

-Afedersin,dalmışım da tekrardan söyler misin.

-Aaa şey sorun değil sadece ne kadar burada kalacağınızı sordum.

-Kardeşim iyileşinceye kadar sonra seattle'a geri dönücem.

-Seattle'dan mı geldin.

-Eee,şey evet.

-Bende küçükken orda yaşıyordum,ama babamın işinden dolayı buraya geldik.

-Anladım.Sen neden bu hastanedesin.Tanıdığın mı var bir yakının falan.

-Evet.Babam burada solunum yetmezliği var.Bu yüzden buradayım.

-Geçmiş olsun.Üzüldüm.

-Sağol teşekkür ederim.

Molly'nin odasına gelmiştik.Barbie bebeğiyle oyun oynuyordu.Onu konuşturuyordu,kendi kendine en sevdiği oyun buydu.Gülümsedim.

-Çikolata isteyen sendin herhalde yoksa şimdi bu çikolatayı ben yiyeceğim.

-Aaahh,Nora hayır onu bana ver,dedi heyecanla.

-Tamam ama bir öpücük istiyorum bende Mike'ı öptüğün gibi.Kapıya doğru baktım kapıya yaslanmış,beni izliyodu.Molly ile konuşma şeklim hoşuna gitmişti,gülümsüyordu.Molly yanağıma yapıştı öptü,sonra diğer yanağımı öptü.Ben Mike2a bakıyordum o da bana Molly yanağımı öptükten sonra başımı Molly'e çevirdim."Al bakalım."dedim.O sırada tekrardan kapıya doğru baktım,ama Mike yoktu,gitmişti ama daha 5 saniye önce buradaydı,nereye kayboldu.

-Gitti galiba heykel gibi dondun kendine gel Nora.diye gülümsedi Molly.

-Bak sen afacan'a gıdıklanmak mı istiyor ne.Yapma der gibi yüzüme bakıyordu.O sırada aklıma geldi Jack ile Lisa'yı arayacaktım.

-Tamam,yapmayacağım belki daha sonra,şu an Jack ile Lisa'yı aramam lazım,sende konuşmak ister misin.

-Evet Lisa'yı şimdiden çok özledim.Ara hemen konuşalım.Hevesle telefonuma doğru bakmaya başladım.Jack'i aradım.İkinci çalmada açtı.

-Hele şükür aradı bizim paris kaçağı şimdiden çok özledim seni seni arayacaktım ama müsait değilsindir diye senden bekliyordum.

-Sakin ol Jack düşündüğün için sağol bende seni şimdiden çok özledim.Ama ameliyat zamanında geliceksiniz ve de tamamen bittiğinde bu iş oraya geri dönücem.Bunu hepimiz biliyoruz her neyse Lisa yanında mı?

-He o mu evet şu an yanımda ve de telefonu elimden almak için tepinip duruyor,saçma sapan hareketlerini izlemekten kusabilirim her an neyse ona veriyorum sizi seviyorum biz oraya gelene kadar kendinize iyi bakın.

Arkadan "al lisa hanımefendi benimle fazla konuşmak istemiyor seni telefona istiyor."dedi.

Telefonu Lisa aldı.Hevesli bir şekilde"Alo Nora nasılsın,iyi misin,peki Molly nasıl rahat mı kötü bişey olmadı değil mi."

-Offf  sakin olur musun lütfen ben iyiyim ve Moly'de gayet iyi Molly'e veriyorum seninle konuşmak istiyor he bu arada beyefendiye söyle onunla konuşmak istiyorum ama burada Molly senin gibi tepinip duruyor.dedim.

-Tamam.dedi

Telefonu Molly'e verdim.Hevesle konuşmaya başladı.O konuşurken aklım Mİke'daydı.Nereye kayboldu ki şimdi acaba kötü birşey mi olmuştu.Molly'e dışarı çıkıp geliyorum der gibi ağzımı kıpırdattım,başını salladı.Odadan çıktım.Sadece Mike'ı bulmak istiyordum.

 

PARİS'TE MUCİZEWhere stories live. Discover now