*TANITIM*

43.3K 1.3K 336
                                    

Bir hedefi vardı kadının. Amacına ulaşmak için azimli ve güçlü adımlarla ilerliyordu, zira zirvede daha güzel olduğunu duymuştu manzaranın.

Ama hedefine yaklaşırken asıl soruyu sormamıştı.
"Hangi amaç daha güzel olabilirdi ki aşktan?"

&

Hiç sırrı yoktu adamın, acılarından başka saklayacak bir şeyi olmadığından kaçıp kendisini saklamayı tercih etmişti ansızın.

Ama kaçarken asıl cevabı duymamıştı.

"Ne kadar saklanırsan saklan, aşk bir yolunu bulur ve sobelerdi yüreğini."

&

Amacına ulaşmasına bir adım kala, Verda tüm cesaretini toplayarak yola çıkar. Varacağı yerin hep gerçekleşmesini istediği hayali için bir basamak olacağını düşünüyordur, ancak kaderin de kendine göre planları vardır.

Verda bu planlardan habersiz, kendisini avcı zannediyor olsa da zaman içerisinde kaderin avcı, kendisinin av olduğunu anlar. Bir de hiçbir sırrın sonsuza dek saklı kalmayacağını.

***

Hakan'ın hayatında ise ne av ne de avcı olmaya yer vardır. Kendini yine kendine saklayarak, sessiz ve kimsesiz bir yaşamın dinginliğinde geçip giden günlerin gönüllü bekçisi ilan etmiştir.

Hiç beklemediği bir anda kaderin kopardığı o sessiz fırtınada ayakta kalacak kadar güçlü olduğunu zannediyordur, ama hiçbir gücün aşk karşısında yeterli olmayacağını bir kez daha anlayacaktır.

Kendini saklayan bir kadın ile kendine saklanan bir adamın hikayesine hoş geldiniz.

***

Epeydir romantik-komedi yazmak istiyordum ve nihayet bir şeyler oluşmaya başlayınca tanıtımla işe koyulayım dedim. (Hayır ya, vallahi SiyahLotus_ baskı falan yapmadı yaz diye, nereden çıkarıyorsunuz, cık cık cık :D)

Her şeyden önce hikaye hakkında bilinmesini istediğim birkaç şey var; Öncelikle klişe bir aşk hikayesi olmadığını ve bahsi geçen birçok olayın gerçekte yaşanmış olduğunu bilmelisiniz.
Ayrıca hikayenin karakterleri alışılagelmiş romantik kitap karakterlerinden değildir, olaylar da en az karakterler kadar farklılık gösterdiğinden, konuya giriş olarak yazılan ilk bölümler üzerinden tüm hikayeyi değerlendirmemenizi öneririm.

Keyifli okumalar diliyorum :)

    Seviliyorsunuz çokça

❤️

Tarçınlı Elma Çayı - Kitap OlduHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin