Ben, annem ve kardeşim trenle konyaya gidiyoruz.Annem halasını görmek istediğini söyledi.ilk başta istemiyordum sıkılırım diye ama orda olan misafirlerden haberim yoktu ve herşey o zaman başladı.
Trenden indiğimizde annemin halası bizi evine götürmek için gelmişti.Eve gittiğimizde birsürü çocuk olduğunu gördüm.Bu çocuklar sadece fransızca biliyordu.Ama aşk engel tanımaz hepsiyle tanışmıştım berkant,ilhan,ayhan,orhan ve gamze .
Gamzeyle iyi arkadaş olmuştuk ve bir günü böyle bitirmiştik.Ertesi gün ilhanla arkadaş olduk ilhan bana redbull verdi beraber içtik sonra bana bilekliğini verdi.Sanki beni seviyor gibiydi.Akşam pikniğe gittik,beraber gondola bindik gamzeyle çekice bindik ve bu gün ilhanlar gidiyor.benim aşkım fransaya gidiyor belkide bu yüzden bana umut vermek istemedi ama benim aşkım o fransada olsa bile onu hep sevicem ve bilekliğini hep saklıyacağım.
VOCÊ ESTÁ LENDO
Bir Fransız Aşkı
Romancegerçek hayatta olan benim yaşadığım tek taraflı aşkın hikayesi
