Hisler...😘

1.2K 28 5
                                        

Hilal'den...

Yine her zamanki gibi erken kalkmıştım ama bu sefer çooook iğrenç bir sebepten.😒 "Yunan Genarili'nin oğlu Teğmen Leon!"ile evleniyorum, aman ne hoş.😩 Hala hazırlık yapıyoruz neymiş " Çok gostoroşlo bor avlolok olocokmış!" (Çok gösterişli bir evlilik olacakmış😜) Neyse onu bunu bırakayım da istemememin en büyük sebebi ablam seviyor Leon'u. (Hilal sen böyle diyorsun ama ben sizi bir aşık ettircem feleğin şaşacak😏)

Azize:
- Kızııııım! Hadi bakalım hazırlan kendi düğününe geç kalacaksın yoksa.

Hilal:
- Tamam annecim gelinliğimi giyiniyorum 👰

Yıldız:
- Yaaa! Anne bu düğün olmak zorunda mı? Hem Hilal de Leon'u sevmiyor ee ama ben seviyorum o yüzden benim evlenmem daha doğru olur.

Azize:
- Kızım, saçmalama bak Teğmen Leon Hilal'i seviyorum demiş. Babanız da bunun doğru olacağını zamanla birbirlerine alışacaklarını söylemiş.
(Yürü be Cevdet✌🏻)
Hilal:
- Neyse çok konuştuk, nasıl iyi olmuş mu?

Yıldız-Azize:
-Çok güzel olmuş maşallah.

Leon'dan...

Bu gün her zamankinden daha erken kalkmıştım. Bilin bakalım neden? Çünkü hoşlandığım kızla izdivacımız söz konusu. Çoooooook mutluyum 🙂     Bu günü göreceğimi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Neyse ben de boş boş konuşurum, en güzel günümde böyle saçma şeyler söylüyorum. Fakat bir sorun var, Hilal ben Yunan'ım diye benden hoşlanmıyor. Ben ona kendimi sevdirmesini bilirim o yüzden hemen damatlığımı giymem gerekiyor.

Veronica:
- Oğlum hazır mısın?

Leon:
- Hazırım mittera!

Veronica:
- Oğlum gel aşağı bakayım sana.

Leon aşağı iner...

Leon:
- Nasılım mittera?

Veronica:
- Ah yavrum sen büyüdün de evleniyor musun?

Leon:
- Biraz öyle oldu galiba (hepimizin sevdiği yamuk gülüşünü yapar)😏

Veronica camdan bakar...

Veronica:
- Yağmur 🌧 yağıyor

(Şaka la şaka 🙃)

Veronica:
- Geldiler, Leon kapıyı aç koş ...

Öncelikle herkese merhaba. Farkındayım biraz uzun bir bölüm oldu😏 o yüzden umarım sıkılmazsınız💓 Bu arada ilk bölüm nasıl olmuş yorum atarsanız sevinirim😜 Seviliyorsunuz💗
Yazarınızdan...

Zorunlu Evlilik 💓Stories to obsess over. Discover now