Yeni bir hayata başlarcasına Elif çok heyecanlanmıştı. Liseye gitmek onu biraz büyütmüştü Ve onun için çok güzel bir gündü. Okullar yarın açılacaktı Ve yatağa girip uyumaya çalışmıştı. Çok merak ediyordu lise hayatı nasıl geçecekti hayallere dalarken uyuyakalmıştı.
Sabah olunca yataktan fırlayıp elini yüzünü yıkadı Ve Sonra üstünü
giyindi tam aynaya bakacakken annesinin Kahvaltı hazırladığını anlamıştı çünkü mutfaktan çok güzel yemek kokuları geliyordu. Kahvaltı yaptıktan Sonra saate baktı 07:15 geçiyordu biraz daha aynada süslenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştı saat 07:30 olmuş evin önünde duran bir servis kornaya basıyordu Ve geliyorum diyerek servisçiye söyledi .
Ayakkabılarını giydikten Sonra servise bindi ve servis bomboştu ilk ben alınıyordum galiba serviste bir bayan be servisçi Bayram abi vardı adını babam söylemişti servis ayarlarken. Tek tek bir sürü kız Ve dört tane erkek vardı onlar en arkaya oturuyorlar.
Ben kimse ile muhattab olmuyorsum çünkü ben biraz utangaç biriyim biri benle konuşsa ben hemen arkadaş olurdum böyle bi yapım bardı ama herkez sanki ilk adımı hep benden bekliyordu.
Okula vardığımızda servisten inip okula girdim ve sınıfın kapılarına kağıtlar asılmış Kağıtlarda bizim isimlerimiz yazılıydı. Benimki 9/A sınıfıydı. sınıfa girdim herkez benden önce gelmişti çoktan Ve bende duvar tarafındaki masalardan dördüncü sıraya oturdum arkamda ise bir kız tek başına oturuyordu bende arkamı dönüp onunla tanıştım
" merhaba ben elif " diyerek gülümsedim oda " merhaba bende aygül " yanıma gelebilirsin dedim oda tm dedi. Tam o sırada sınıfa Orta yaşlarda bir erkek sınıfımıza girdi galiba sınıf öğretmenimizdi . Kendini tanıttı " günaydın kızlar ben. Mustafa Sönmez "
Bu arada okulumuzda kız Ve erkek öğrenciler ayrıydı kızlar üst katta erkekler alt katta çünkü çok kalabalık Ve gürültü oluyormuş kızlar erkeklerle erkekler kızlarla kaynatıyormuş dersi .
Okulun ilk günü de öğretmenlerle tanışarak Ve Yen'i arkadaşlar edinerek bu gün sonunda bitmişti çünkü çok yorulmuştum . Çıkıl zili çaldığında servisi aramaya koyulmuştum çünkü ilk defa bi okula servisle geliyordum önceki okulum evimin yanındaydı .
Servisi bulduktan Sonra servise bindim ve 3 ay bu şekilde geçmişti ben derslerine odaklanmıştım Ve sınavlarımda iyi geçmişti . Bu son üç ay nedense Şen'de bi değişiklik var dedi aygül sıra arkadaşım.
Bilmem ne gibi bi değişiklik dedim. Ima nasıl desem servise gitmeye can atıyorsun derslerin bir an önce bitmesini istiyorsun bu bana değişik geldi dedi. Galiba ben anlamıştım serviste bi çocuk adı Affanı dikkatimi çekmişti ve onu okulda sadece öğle arası kantinde görüyordum öğlenleri sadece köfte ekmek ve ayran alıyordu ben her gün yemekten bunalırdım doğrusu .
Görünüşü ; uzun boylu Ve kürdan gibi çok zayıftı belki kilo almak için her gün köfte ekmek yiyordu. değişik bir duruşu vardı dizleri birazcık bükük şekilde duruyordu her zaman ama çok tatlıydı .
Seda adında bir arkadaş edindim. Ve onunla beraber öğleleyin kantine gittiğimizde affanı erkekler kantininde sıradaydı Ve kesin köfte ekmek ve ayran alırdı. Sonra sedaya sence şu çocuk nasıl biri. O alışıktı birçok kişiyle çıkmıştı ama doğru bulmuyordum.
Bence dedi ; yakışıklı akıllı bi çocuğa benziyor ana tuhaf bir duruşu var demiştim dizleri bükük nasıl duruyordu. Yani çok bükük değil azıcık bükmüş Ve o şekilde ayakta duruyordu bende nasıl olduğunu merak ettim ve aynısını yapmaya çalıştım ama yirmi saniye kadar o şekilde dururken yere düştüm Ve popom çok acımıştı.
Bizde yemeğimizi alıp kantinde oturucaktık o ise yanımdan geçerken hiç etrafına bakmayıp sınıfına gitmişti .
Çok tuhaf ben neden bu çocuğu düşünüp merak ediyordum o beni bile takmazken dedim sesli bir şekilde seda da beni duymuştu.
Sen bu çocuktan Mı hoşlanıyorsun dedi bende bilmiyorum dedim. Okul bittikten sonra servise doğru giderken servisin en arkadaki camına baktım Ve her zamanki gibi orada oturup bana doğru bakan affan oturuyordu. Tabi bana bakmadığı belliydi.
Ben serviste üçüncü koltuğun cam tarafına Veya son dörtlü koltuğun bir önündeki koltuğun cam tarafına otururdum. En son ben iniyordum Ve affanın evini öğrenmiştim . Aşiyanlarda Bir apartmanda oturuyordu Ve onunla birlikte iki kişi daha burda iniyordu.hoşuma gitmeyen bir kız ismini bilmiyorum ama benden büyüktü son sınıf , diğeri Mustafa affanın hep yanında gördüğüm galiba kankasıydı.
Eve geldiğimde annem yemekleri hazırlamıştı . Zil çaldığını duyduğumda babamın geldiğini anlamıştım gidip Kapıyı açtım. Gelen babam " hoş geldin "dedim . " hoş bulduk " dedi. Ben yemeğimi yediğim için uyumaya gittim ama uyuyamıyordum affanı düşünmekten onu hep rüyalarımda görüyordum Ve bugün de görmek dileğiyle uyudum .
MERHABA ARKADAŞLAR BEN BEYZA yorumlarınızı merak ediyorum inşallah beğenirsiniz. Ve bu hikayedeli elif kapalıdır . Söylemek istedim sizi çok seviyorum .İyi günler👋🏻😘😘
