Třetí tagnutí

14 2 4
                                    

Děkuji za tag od Erbichan. Tak se do toho s radostí pustím :3 ve skutečnosti stejně nebudu vědět, jak odpovědět, takže očekávejte zmatené (ale možná upřímné) odpovědi.

1. Tvoje přezdívka
Upřímně, mám jich spoustu. Momentálně "vystupuji" pod lucysux nebo call_mebrat, ale mám milion dalších, jako třeba Ladybug (hahah) nebo Eren, Ere-chan, trash... Jo, spousty.

2. Tvoje barva očí
Nikdo ji zatím nedokázal přesně popsat, ale je to mix šedé, modré, zelené a nějaké podivné hnědé.

3. Tvoje barva vlasů
Momentální barva je blond s "karamelovým" podbarvením, přírodní mám špinavý blond. Ale ráda barvy měním a experimentuji, takže snad v květnu budu mít mátově zelenou. :D

4. Fakt o tobě
Občas nevím, co udělat či říct, strašně se zasekávám a koktám. A to i v případě, že se jedná o rozhovor mezi členy mé rodiny. Jo, a taky moc nespím (4 hodiny stačí, easy).

5. Tvoje oblíbená barva
Modrá a zelená. Oblečení většinou černá, šedá a krémová, ale mám ráda i barevné, jako třeba světle modrá a zelená, nebo tmavě modré.

6. Oblíbené místo
Říkám to pokaždé a říkat to budu dál, jedná se o zámecké zahrady u nás ve městě. A i když už nejsou to, co bývaly, stejně jsou pořád nádherné a ráda se v nich projdu. Klidně i sama.

7. Oblíbená celebrita
Pokud reálná, tak nejspíš momentálně Ema Watson, jestli nereálná, tak Kráska (Kráska a Zvíře pls) a Erika Fosterová (pokud se tato slečna dá považovat za celebritu při její roli detektiva šéfinspektorky)

8. Oblíbené zvíře
Miluju kočky, jakékoliv, takže říkám, že kočky. Mám ráda i psy a různé hlodavce, poslední dobou se mi dost zalíbil had, ale stále se plazů bojím. :D

9. Oblíbený song
Upřímně... Nemám žádný, který by nebyl oblíbený. Poslední dobou se mi líbí Broken od Lund a pak taky Hard Times od Paramore. Nebo třeba nová písnička Harryho Stylese, Sing of the time.

10. Oblíbená kniha
TO od Stephena Kinga, celý Harry Potter, celé Letopisy Narnie, Dívka ve vlaku, Dívka v ledu, Noční lov, Hvězdy nám nepřály, Hledání Aljašky... Mám jich nekonečně mnoho -_-

Tag může udělat kdokoliv, kdo se na to cítí nebo chce sám od sebe něco udělat.. :D ale přesto sem pár lidí označím.

happy_panda37, cosmistmattie9 a Arihio. Pokud vás už někdo označil přede mnou, omlouvám se za další. C:

Q&A {Tag}Where stories live. Discover now