7.2 Han är en fuckboy

3.3K 98 32
                                    

*Mathildas perspektiv*


Jag satte på den vita skumgodisen på pinnen och sträckte ut den över den varma brasan. Några av dom dryga tjejerna i klassen, Simone, Elvira, Julia och Lovisa iakttog mig med dömande blickar. Det hade dom gjort hela kvällen från att jag och Marcus kom ifrån stugan och fick reda på att alla tydligen hört vår lilla stund tillsammans.

Jag satt bredvid Marcus på en utav bänkarna som var placerade runt elden. Mina armbågar låg som ett stöd mot mina knän samtidigt som jag studerade hur min marshmallow gick över till en guldbrun nyans. Marcus satt vänd mot sina kompisar som han höll en vild diskussion med, medan jag satt alldeles tyst. Jag blickade ut över resterande elever och lät mina ögon hamna på Filippa.


Flashback

"Du är ju bara med Marcus nu förtiden!" Utbrast Filippa och studerade mig från topp till .

Obehagligt vred jag lite mig där jag stod och lät min blick falla till golvet.

"Förlåt, men jag älskar honom" yttrade jag i en viskning.

"Var det inte du som hatade honom? Han är en fuckboy Mathilda!" Sa hon, vilket fick min blick att vridas upp mot henne.

"Han var en fuckboy. Han är inte samma person längre"

Min blick hade mörknat och mina ord kom ut i en mörk ton.

"Tro vad du vill , men när han dumpat dig kommer vi inte finnas här! Han kommer krossa dig jävla hårt!" Fräste hon innan hon vände klacken och började bort från mig.

Ida som stått bakom henne gav mig en medlidsam blick, men vände sig också om och svassade efter Filippa.

Slut flashback

Min tomma blick flackade bort från henne och mötte dom röda flammorna igen. Av Marshmallowen var det bara en svart gegga kvar på pinnen så med en suck drog jag den till mig igen. Jag placerade pinnens topp vid min näsa och sniffade försiktigt på geggan. Snabbt drog jag bort den igen efter att den brända lukten tagit sig in i mig.

"Jag går och lägger mig" suckade jag mot Marcus och reste mig upp.

Hans blick vred sig mot mig och hans hand tog ett löst tag om min.

"Okej" sa han och smekte min handrygg. "Godnatt babe"

Han släppte min hand och jag besvarade hans svaga leende.

"Godnatt" sa jag och vände mig om.

Efter att ha slängt iväg min pinne började jag gå vägen upp mot stugan. Mörkret hade omslutit mig och jag burrade ihop mig i min tjocktröja. När jag kommit in i den varma stugan kände jag hur mina ögonlock blev allt tyngre och direkt kastade jag mig i min och Marcus säng. Redan nu saknade jag det vi gjort innan. Det var skönt att äntligen fått känna hans kropp mot min med njutning, och att jag äntligen fått gjort honom nöjd.

Med Marcus beröring i tankarna föll mina ögonlock ihop och jag somnade in i en djup, välförtjänt sömn.


---

Haaaaiiii :))

Jag har nämnt det förut, men jag och marheds skriver en bok tillsammans hennes profil! Den heter 'Love Curse' och det skulle vara jättesnällt om ni ville läsa den, om ni inte redan gör det<3 Hennes andra böcker är också sjuuuuukt bra å hon förtjänar verkligen tusentals läsare<333

Bad Boys, Good Girls ~M&M|A.U {AVSLUTAD}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu