••Κεφάλαιο 23••

1.9K 165 1
                                    

~Δέσποινα ~

Πλέον βρίσκομαι ξανά στο σπίτι μας. Όλα τελείωσαν και είμαι πάλι εκεί που θέλω και πρέπει. Είμαι ξαπλωμενη στο μεγάλο κρεβάτι μας και κοιτάω την φωτιά απέναντι μου στο πέτρινο τζάκι. Έκλεισα τα μάτια μου και απολαμβανα την γαλήνη που ένιωθα.

Ένιωσα το κρεβάτι να βουλιάζει δίπλα μου. Δεν άνοιξα τα μάτια μου. Ήξερα ποιος ήταν. Ο Άρης άρχισε να μου χαιδευει το μάγουλο και σιγά σιγά πήγαινε όλο και πιο κάτω. Ειχε φτάσει στην γυμνή μου κοιλιά και το δάχτυλο του χαραζε αόρατα μονοπάτια. Και φυσικά ανατριχιασα. Κάποια στιγμή αναστεναξα μιας και τα δάχτυλα του ταξιδευαν στο εσωτερικό των μοιρών μου.

"Άρη..." είπα αναστεναζοντας από προσμονη.

"Τι θες ματιά μου;" με ρώτησε σιγανα και ανέβηκε πάνω μου.

"Εσένα."

Δεν χρειαζόταν να πω κάτι παραπάνω. Αμέσως τα χείλη του κάλυψαν τα δικά μου σε ένα παθιασμενο και άγριο φιλί. Τον αγκάλιασα από τον λαιμό και εκείνος πιεσαι το σωμα του στο δικό μου.

Δαγκωσε το κάτω χείλος μου και βρήκε ευκαιρία ενώ αναστεναξα, να εισβάλει η γλώσσα του στο στόμα μου και να αρχίσουν τον δικό τους παθιασμενο χορό.

Μου έβγαλε τα εσώρουχα και σε λίγη ώρα ακούγονταν μόνο η αναστεναγμοι μας. Με έκανε ξανά δική του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

°°°°°°°°°°°

Το επόμενο πρωί ξύπνησα από το λιγοστο φως του ήλιου που έμπαινε από την τζαμοπορτα. Ανασηκωθηκα στους αγώνες μου και κοίταξα γύρω μου. Νερό ακούστηκε από το μπάνιο και κατάλαβα πως ο Άρης έκανε μπάνιο. Μόνο που σκεφτόμουν το μυωδες κορμί του κάτω από το καυτό νερό, αναστατωνομουν. Σκέφτηκα να πάω και εγώ αλλά σίγουρα θα καταληγαμε να κάνουμε αλλά πράγματα και πραγματικά ήμουν πολύ κουρασμένη. Φτάνουν οι τέσσερις φορές εχθές. Ναι, κάποιοι ήταν αχορταγοι εχθές.

Ξανά ξαπλωσα και έκλεισα τα μάτια μου. Τον ένιωσα από πάνω μου και άρχισε να με φιλαει στον λαιμό.

"Ξυπνα υπναρου.."

"Έλα ρε Άρη"

"Ξυπνα βρε έλα. Πρέπει να φάμε και μετά θα πάμε βόλτα"

Άνοιξα τα μάτια μου και γύρισα προς το μέρος του. Του πέταξα το μαξιλάρι και με κοίταξε με το δολοφονικο σεξυ βλέμμα του.

"Τι έκανες μόλις τώρα μικρή μαγισσα;"

Άρχισε να με γαραγαλει και εγώ ξεκαρδιστηκα στο γέλια. Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά συνέχιζε χωρίς να τον νοιάζει τίποτα. Ξαφνικά με σήκωσε στον ώμο του και εγώ άρπαξα την ευκαιρία να δαγκωσω και να φιλησω την γυμνή πλάτη του.

Τον ένιωσα να γελάει και μου έριξε μια απαλή ξυλια στο πισινο μου που ήταν σε κοινή θέα στο πρόσωπο του. Με άφησε στο μπάνιο και αφού μου έδωσε ένα φιλί που με άφησε ξεπνοη, έφυγε.

Έκανα μπάνιο με την ησυχία μου και σκεφτόμουν πόσο τον αγαπώ. Βγήκα και ντυθηκα με ζεστά ρούχα.
Κατέβηκα για πρωινό και έκατσα δίπλα από τον Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία και όλοι μου έλεγαν πόσο χάρηκαν που ήμουν καλά.

Ήρθε και η συζήτηση για τον γάμο. Σκεφτόμαστε να ποτέ να κανονίσουμε τον γαμο και όλα τα υπόλοιπα.

Αυτή την φορά όλα θα είναι τελεια και τίποτα δεν θα μας το χαλάσει την ευτυχία μας.











¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Και δείτε ποια ανέβασε! Δεν σας είχα ξεχάσει απλά από εχθές είμαι άρρωστη και έχω πυρετό αλλά τώρα που ένιωσα λίγο καλύτερα είπα να βάλω παρτ.

Ελπίζω να σας αρέσει. ❤


Love Till Death | Υπό ΔιόρθωσηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα