'2017' İnternetten Yapılabilecek İş Fikirleri ve İnternetten Para Kazanmak

989 1 1
                                    

Evinizde bilgisayar başında yapılabilecek iş fikirlerini düşünüyorsanız , internet üzerinden gerçekleştirebileceğiniz birçok iş fikri vardır. Özellikle yaratıcılığınız varsa çeşitli konular üzerine yaratıcı ve ilginç fikirler oluşturup bunları oluşturduğunuz alanlara göre farklı pazarlar üzerinden satıp para kazanabilirsiniz.

Reklam yazarlığı : Reklam ihtiyacı duyan site ve firmalar için çeşitli reklam fikirleri oluşturup yaratıcılığınıza ve reklam içeriğine göre gelir elde edebilirsiniz.

Kitap yazmak : İnternet ihtiyacınız olmadan hayali kurgulanan veya gerçek yaşanmış olayları bilgisayar başında otururken yazabilirsiniz, tabiki emeğinizin karşılığını alabilmeniz için yazdığınız şeyin okuyucunun ilgisini çekmesi ve meraklandırması gerekir.

İnternet sitelerinde editörlük

– Kopya editörlüğü : Web sitelerinde paylaşılan telif haklarıyla korunan içeriklerin başka siteler tarafından kopyalanmasını araştırmak karşı tarafla irtibata geçip içeriği kaldırmasını belirtmek ve aksi durumlarda gereken hukuki işlemleri başlatmak.

– İçerik düzenleme : Web sitelerinde bulunan içeriklerin veya oluşum aşamasındaki içeriklerin düzenlenerek kullanıcıya doğru şekilde ulaştırma konusunda çalışmalar yapılabilir.

– Hayalet yazarlık : Kendi adınızı gizleyerek başkasının adına yazılar ve makaleler yazmak. Tabiki tanımadığınız biri hakkında değil sitenin bilgisi dahilinde içeriği kendiniz oluşturup başkasının ismini yazar olarak tanıtıtma işlemiyle ek iş ve ek gelir elde edebilirsiniz.

– Web sayfa içerik sağlayıcı : Web siteleri ve bloglarda ilgi çekebilecek çeşitli konulardan makaleler fotoğraflar ve içerikler oluşturup sitede yayınlanma işlemidir. İnternet sitelerinde editörlükte internet sitesi editörlük seçimi en yaygın olarak kullanılan ve site sahipleri tarafından da sürekli ihtiyaç duyulan iş koludur. Birçok web sitesi ve blog içerik editörü aramaktadır hem ek iş olarak yapılabilir hemde yazdığınız yazıya göre belirli ücretler alabilirsiniz.

*Başlangıç için blog adresinde içerik editörü olmak istiyorsanız facebook adresinden veya iletişim sayfasından bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Site konseptine uygun olan göndereceğiniz örnek yazıdan sonra onaylanması durumunda web sitemizde editör olarak internet sitesi editörlüğüne ilk adımınızı atabilirsiniz.

Genelde internette gezerken karşınıza çıkan bilgisayarınızı şu saat açık tutun şu kadar ücret kazanın ek gelir elde edin tarzındaki reklamlar ve olaylar her ne kadar gerçek olsada belirli bir süre sonra sistemlerin saadet zinciri tarzında çalıştığı için gelecekte ne getirisi olacağı garanti altında değildir. Hiç kimse tanımadığı birine kendisi para kazanmıyorsa para kazandırmak istemez diye düşünüyoruz. İnternet ortamındaki bu tarz olaylar karşısında dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

KAYNAK: https://business.facebook.com/SENO.YTL

-  2017 - İnternetten Yapılabilecek İş Fikirleri ve İnternetten Para KazanmakWhere stories live. Discover now