Fekete Macska egy napra

372 23 22
                                    

Avagy Fekete Mau eredet története


Egyik hajnalban (kb 8 lehetett, de nálam az nagyon is hajnal, főleg hétvégén), tehát felébredtem, és nem tudtam visszaaludni, akárhogy próbálkoztam. Feküdtem az ágyamban és hallgattam a sárkányok nyugodt szuszogását, ahogy körülöttem aludtak a szobában. Lehunyt szemekkel próbáltam visszaaludni, de ebből csak nagy gondolkozás és álmodozás lett. Mint kb mindig. A nap besütő fénye ébresztett fel belőle. Ekkor már tudtam, hogy nem fogok visszaaludni, és ahogyan az újonnan nagyon tetsző Miraculous sorozaton gondolkodtam, hirtelen csodás ötletem támadt.

- Ma elmegyünk Párizsba!! - ültem fel és hangosan mondtam az imént leírt szavakat, mire a sárkányok felemelték a fejüket.

- Mi történt? - néztek ásítozva rám.

- Srácooook... - mondtam dallamosan és eléjük léptem magam előtt összekulcsolt kezekkel, s vidáman mosolyogtam.

- Ajjaj... készül valamire.. - ijedtek meg.

- Ki akar velem Párizsba jönni?? ^^

- Hova?

- Mikor?

- Miért? - nyavajogtak álmosan.

- Amint elkészülünk, Párizsba, és mert szép, és mert hátha látjuk Katicát és Cicafiút akció közben!!!

- Ci... cicafiút??? - kerekedett el Füsti szeme.

- Ahj, tudjátok, hogy így hívom poénból Fekete Macskát!

- Akkor, ha találkozol vele, ne így szólítsd, ha lehet. – ásított Füsti és letették a fejüket.

- Akkor nem jöttök??? :((

- Még korán vaaaan.... - tette mancsát a fejére Aqua. Hiába ugrálós, reggel ő se szereti, ha felkeltik.

- Ahj, mi lesz így a Párizsi kirándulásommal... - szomorodtam el, mire Au emelte fel csillogó szemekkel a fejét a sarokban.

- Párizsról volt szó és Fekete Macskáról? *-* - pattant mellém. - ÉN MEGYEK!!!

- Ez az, köszi, Au, köszi!! - öleltem át, ő pedig megnyalt.

Auban mindig is imádni való volt számomra, hogy bármilyen őrületem volt, bármit néztem, ő leült mellém, és velem együtt figyelte az eseményeket, akár egy filmről, akár egy youtube gameplayről volt szó. És ő mindezt igenis imádta! A többiekkel is sokszor néztünk együtt dolgokat, de mindig Auróra volt az, aki leginkább beleélte magát velem. Ezért nem is csodálkozom, hogy mikor meghallotta Fekete Macska nevét, rögtön felpattant. Fekete Macska fanatikusok vagyunk :33

- Mire várunk még??? Indulááás!! - futott ki frissen és fürgén a szobából. Kuncogva figyeltem, míg vissza nem jött és kedvesen bedugta fejét az ajtón.

- Eszünk előbb? :))

Meg is reggeliztünk, Au kapott pár lazacot, én is ettem egy kevés pirítóst, aztán Aura rátuszkoltam a nyergét, a nyeregtáskába pedig pár halat és szendvicset gyömöszöltem az útra. Még egy gyors elköszönés az alvó többiektől, és mehettünk is!

- Irány Párizs!!


***

Hosszú és napsütéses repülőút után hamarosan már láttam az Eiffel tornyot.

- Milyen hamar ideértünk! - nyammogtam éppen el egy szendvicset. Au persze eddigre már majdnem az összes halat elkunyizta tőlem, annak ellenére, hogy az az oda- és vissza útra volt téve. Szóval nem tudom hazafele mit fog enni, ha éhes lesz, de mindegy... :P

Fekete Macska egy napraحيث تعيش القصص. اكتشف الآن