avhmosa

88 7 2
                                    

Geschreven door Bizzythings

Laatst was ik een beetje op Wattpad aan het zoeken naar leuke boeken toen ik op het boek "Inside Earth" terecht kwam. Het boek was nog maar net begonnen maar wekte al meteen mijn interesse. Helaas staat dit verhaal nu niet meer op haar account, maar toch wilde ik er iets over zeggen. De schrijfster is avhmosa; een erg leuke schrijfster en ze heeft al eerder een boek geschreven namelijk "Bloesem. Dit boek vond ik ook al erg leuk, al vindt zijzelf het helaas wat minder en heeft ze er geen inspiratie meer voor. Toch gaat ze er mee door en is er niets te merken van het feit dat ze redelijk inspiratieloos is.

Recensie "Marle Clers van Niemandsland"

Het begin is mysterieus en heel mooi geschreven. De schrijfster creëert veel vragen maar geeft er geen antwoord op wat maakt dat je door wil lezen. Toen ik begon met lezen wist ik totaal niet wat ik zou moeten verwachten maar nadat ik verder las werd ik stapel verliefd op haar schrijfstijl en haar karakters. Ze schrijft delen vanuit de vertellers-vorm waarin ze het zo weet te vertellen dat je het gevoel krijgt het mee te maken. Maar grotendeels schrijft ze vanuit Marle, de hoofdpersoon. Marle is echt het meisje van wie je gaat houden om de manier waarop ze denkt, maar ook haar aanleg voor dingen die niet typisch zijn voor meiden. Denk dan bijvoorbeeld aan vechten!

Marle wordt geboren op de dag dat er een grote oorlog uitbreekt. Bij deze oorlog wordt de wereld verdeeld in Noord en Zuid. Marle woont niet in Noord maar ook niet in Zuid; zij groeit samen met haar ouders op in een dal in de bergen, hun stukje niemandsland. Marle woont hier rustig met haar ouders en ze helpen gelukzoekers die verdwaald zijn in de bergen. Helaas wordt haar ooit zo rustige leventje op zijn kop gezet door een jonge generaal Ericsson. Marle irriteert zich dood aan hem, meteen al na hun eerste ontmoeting. Misschien een voorgevoel?

Ja en verder ben ik nog niet dus ja...... Spannend! Jullie moeten zeker een kijkje nemen want ik weet zeker dat ook jullie verdwaald raken in het verhaal van Marle; Marle Clers van Niemandsland.

Onontdekte schrijversWhere stories live. Discover now