Περίληψη

20K 583 27
                                    

Η Νεφέλη Στρατή μια όμορφή και δυναμική κοπέλα έχει ως στόχο να καταφέρει να πάρει το μεταπτυχιακό της στο μάρκετινγκ και δεν θα αφήσει να μπει τίποτα εμπόδιο στο να τα καταφέρει. Πριν καλά, καλά πάρει το πτυχίο της πρέπει να κάνει πρακτική της πάνω στο αντικείμενο της.

Η Νεφέλη κατάφερε να κάνει την πρακτική της στην διαφημιστική του κ. Δημήτρη Ιωάννου. Για αυτό τώρα τα τελευταία έξι χρόνια που εργάζεται στην διαφημιστική κατάφερε να γίνει πολύ σημαντική για τον κ. Δημήτρη Ιωάννου.

Ο κ. Δημήτρη Ιωάννου ήταν ένα πολύ σημαντικό άτομο στον χώρο της διαφήμισης. Ήταν ένα άντρας με κύρος και δύναμη. Για τα άτομα στην δούλεψη του και για τα άτομα που ήταν γύρω του μια του λέξη και ήταν διαταγή.

Ο Ιάκωβος Ιωάννου ήταν ο μικρότερος γιος του κ. Δημήτρη Ιωάννου. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει μόνιμα στο εξωτερικό επιζητώντας παραπάνω εμπειρία ώστε να είναι έτοιμος να αναλάβει την διεύθυνση μάρκετινγκ της εταιρίας του πατέρα του.

Τι θα γίνει όταν ο κ. Δημήτρη Ιωάννου θα της ζητήσει να γίνει η γραμματέας του Ιάκωβου Ιωάννου; Θα καταφέρουν δύο πολύ δυναμικά άτομα αναγκαστούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο; Πως θα τα καταφέρει η Νεφέλη να τα βγάλει πέρα μαζί του, όταν είναι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που έχει γνωρίσει;

Μια γεύση από την καινούρια ιστορία...

Ελπίζω να σας αρέσει...

Αφήστε τα σχόλια σας αν θέλετε να την συνεχίσω...

Κύριε ΔιευθυντάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα