Never click suspicious links
Reminder: Wattpad will never ask for passwords, payment information, or other sensitive account security details.

1.

10 0 0
                                        

03.09.2016 tarih attım yine , şimdi yazacağım sana bugünümü deli yüreğimle . Sabah sanırım 08:30 gibi kalktım . Saate bakma alışkanlığım yoktur . Okul zamanı genelde bedenim hep aynı saatte kalkmaya alışmış olacak . Artık alarm kurma gereği duymuyorum bu sebeple . Bedenim kurulmuş bir çalar saat gibi . Ama bozuk olanından günde sadece iki defa doğruyu gösteren , biri sabah kalkarken biri sana yazarken ''Soza'' .

On dakika tavanı falan izlemedim , saçlarımı dağınık topuz yapmadım ve kahvaltıda kahve içmedim . Ekseri olarak yaptığım gibi hemen kalktım , yatağımı düzelttim . Telefonumu elime alıp oyalanmadım direk salona gittim . Babam izinli olduğu için kahvaltı hazırlamıştı kardeşimi çağırıp kahvaltı yaptım. Sadece kendi tabağımı götürdüm ve tekrara kardeşimin yanına gittim o da kahvaltısını bitirmiş ve elinde cep telefonu video izliyordu. Telefonu bırakıp bugün ki programını uygulamasını söyledim her zamanki gibi burun kıvırdı. Bu sene lise sınavına girecek.

Bense bildiğin üzere Sosyal Bilimler Lisesi ' nde hazırlığı bitirmiş ve ortaokul arkadaşlarım onuncu sınıfa geçmişken dokuzuncu sınıfa geçtim. Sosyal Bilimler Liseleri ' ni bilmeyen o kadar çok insan var ki bana sınıfta kalıp kalmadığımı , düz lisesi ve ya meslek lisesinde okuyup okumadığımı soranlar oldu. Ben ise girdiğim lise sınavında 460 puan alarak o okulda okuyorum ve hazırlıkta İngilizce'm o kadar gelişti ki Eylül'de Slovakya , Macaristan ve Avusturya'ya gideceğim.

Ama bir arkadaş grubum var ortaokuldan kalma , dur çayımı alıp geleyim . Belki çişimi de yaparım.

Sekizinci sınıfta tüm okul okul hayatım boyunca olduğu gibi sınıf başkanıyken beni öğretmene başkanlıktan alınmam için şikayet etmiş , arkamdan konuşmuş , iki yüzlü canım arkadaşlarım . Çok bağırıyormuşum .

Sınıf hayvan yuvası desem hayvanlara yazık olacağını bildiğimden kas kafalı doluydu diyorum. Peki sonuç ne oldu dersin ? Harun Hoca onları sınıf başkanı yaptı - '' üç tane en yakın arkadaşım ama sınıfın çoğunluğu dabuna dahil olmuş, whatsapp grubu falan açmışlar falan fıstık ''- ve bana tamam kızım sen de biraz dinlenmiş olursun dedi. Yaklaşık iki ay sınıf başkanlığı yaptılar ama bu iki ay içerisinde neler mi duydular ? '' Oğlum hiç mi izlemediniz arkadaşınızı ? '' '' Serseriden başkan mı olurmuş .'' İki ayın sonunda öğretmenler toplantı yaptılar ve ben tekrar başkan olmak zorunda kaldım. Ve evet özür bile dilemediler şimdi ise saçma sapan bir whatsapp grubunda en yakın arkadaşcılık oynuyoruz kimse kimseyi sevmiyorken . Denizdeki ufuk çizgisini göremeyen insanlarla evcilik oynuyoruz..

Bu arada Soza sadece hikayemi bileceksin adımı değil.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 03, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SOZAStories to obsess over. Discover now