Masyafa Doğru 2 - Saldırı ve Kabile

24 3 0
                                    

Bu bölümde görsel bulunmaktadır.

Yüzüme ılık bir rüzgar esiyordu, Arasa homurtularını kesmesini söyleyecektim ki. "lanet olsun!" Tahminlerim doğruysa şuan yüzüme nefesini üfleyen şey Boz ayıydı, ölü olduğumuzu düşünüyor olabilirdi gözümüzü açmamız yada hareket etmemiz ölüm ile sonuçlanabilirdi.

duvarlar sadece boz ayının homurtuları ile yankılanırken araya başka bir ses daha girdi.

"Atilla,! bu kadar sesli horladığını bilmiyordum."

Gözümü hafif hafif açtığımda Ayının Arasa hızla ilerlediğini fark ettim ve Ayının gürlemesi ! 

Aras hızlıca kılıcına davranıp kılıcı eline aldı ve kılıçtan destek alarak ayağa kalktı, karşısında kendinden en az 200 kilo daha ağır ve pençeleri kılıcından daha keskin bir hayvan duruyordu

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Aras hızlıca kılıcına davranıp kılıcı eline aldı ve kılıçtan destek alarak ayağa kalktı, karşısında kendinden en az 200 kilo daha ağır ve pençeleri kılıcından daha keskin bir hayvan duruyordu. 

Aras kılıcı ayının boğazında bir kesik açmak için savurmuştu oysaki, zira ayıda sadece bir çizik oluşmuştu, şoktan kurtulup yayı aldım, ayının kafasına nişan alıp bir ok fırlattım.

 okun sivri ucu girdikten sonra dışarıda kalan kısmı kırılıp yere düştüğünde çıkardığı ses kulaklarımı tırmalamaya yetmişti. 

Elimle kılıcı yokladım ama kılıcı ileriye bırakmıştım, bilek hançerlerini çıkarmaya fırsat kalmadan ayı üstüme atladı, ayıyı durdurmak isteyen Aras ayının gürlemelerini aldırmadan ayının sırtına atladı ve belki hayatımı kurtaran şeyi yaptı.

Ayı bir an hırpalanmasına rağmen kendini toparladık boynuma saldıracakken çenesine hançer ile vurdum ayı tekrar sersemledi bu sırada hançer çenenin sertliğine dayanamayıp kırılmıştı.

Ayı bir hışımla Aras'ı sırtından atıp tekrar bana yöneldi ok atmam onu ileri derecede sinirlendirmiş olmalıydı. bilek hançerinin kırılan parçasını ayının ağzına çene ve damak kısmına yerleştirip boynumu koparmasını engelledim. Damağında büyük bir yara açılan ayı onu kızdırmamı affetmeyerek bir pençe darbesi ile göğüsüme  bir yara açtı diğer pençeyi suratıma indirecekken altından kurtulup tek çıkışa koşmaya başladım,  Aras'ta peşimden hızla geldi ikimizde yaralanmıştık benim yaram çok daha ağırdı mağaradan kendimizi attıktan sonra ayının peşimizden koştuğunu fark ettik.

Aras bir atı çözüp sırtına atladı diğerinin ipini ayıya yem olmaması için koparıp öylece bıraktı, önüme atıldı ve kolumdan tutup ata çıkmama yardım etti.

hızla ayıdan kurtulduktan sonra, ileride ki dumanı gösterip bir köy olduğunu belirttim. ardından gözlerim hafif hafif kararmaya başladı son hissettiğim şey sağ kolumun üstüne düşmemdi. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
Kaybolan Место, где живут истории. Откройте их для себя