2. Nový žiak/žiačka

487 36 14
                                    

Túto kapitolu chcem venovať mojej kamke :P.
Tak dúfam, že sa bude páčiť ^^

Vaša Kimie :P
--------------------------------------
Eren- normálne
Albi- tučne, šikmé

Z očakávaním som sa pozrel na dvere. Stála v nich Hanji-sama a za ňou dajaký týpek ktorý vyzerá na 28 a ksicht má znudený jak mŕtvola. Má nižší vzrast, bledú pleť a havranie vlasy. Stavým sa o čokoľvek že má na bruchu pekáč buchiet. Stručne a jednoducho: baby za ním budú šalieť.

,,Hej, Eren, no nie je ten nový sexy, až ťa pichá pri srsti závisťou?'' čo som hovoril... -_-

,Neviem zlatko :'( '

,Nie teba sa pýtam.'
(ale mne to nevadí XD)
...baby za ním budú šalieť. A ako prvá sa ozvala Petra.
,,Si predstav že ne! Vydel som aj krajších!''
,,Fá~kt? Napríklad?''
,,No napríklad tuto Jean! Alebo Reiner! Veď sa len pozri na jeho telo! Ale aj tak je najsexy chlap Ackerman a Ymir! Že?''
Obrátil som sa na Mikasu s Ymir sediace za mnou a tak som si nevšimol náhle spozornenie nováčika. Mikasa sa mierne začervenala (ako inak) a Ymir len hrdo a sebaisto vyriekla: ,,Ále! Nelichoť mi tak, lebo ťa zase po škole zbijem >:>''
,,Okej, dostala si ma!''
,,No tak!'' 2x zatlieskala. ,,Mládež, utíšte sa! Toto je Levi Ackerman. Má 22 rokov a ako vydíte (pokiaľ nieste slepí, čo (dúfam) nie ste) tak je to váš nový spolužiak. Takže dúfam, že sa k nemu budete správať slušne a nie ako krvilačné beštie ku koristi ^w^.'' to je celá Hanji-sama. Vždy povie niečo šialené a preto je moja obľúbená učiteľka.

,Len dúfam že ho neposadí ku mne. Kedže môj spolusediaci tak nejak zase zaspal... Radšej budem sedieť s napoly ožratou Mikasou či nadržaným Arminom ako s neznámim týpkom s nebezpečne sexy výzorom.'

,,Aaa, pre Boha svatého! Len nech ho nedá na krk mne!'' modlím sa. ,,Preboha Eren, prečo?'' páni, takú prekvapenú a červenú som Peťu ešte nevidel!

,,Že prečo ?! Len si to predstav... Predstav si, že sedíš s Christou, a každý deň cez teba posielajú papieriky a žiadajú ťa aby si im dohovorila rande! To je to isté!!'' okej priznávam, ''trošku'' som zvýšil hlas.

,Trošku?'

,No dobre, tak trošku viac.'

,Trošku viac?! Ty trdlo! Však si to vykričal na celú triedu! ¦('

Zvýšil som hlas zo šepkania na rozprávanie a po rozhovore s Albím ''vraj'' kryčal *povýšenecký tón* Pche! ¦< (pre niekoho kto by to nepochopil tak zatvorené oči a pyšne hore nos(či je to z mojej hlavy ?...Áno jak to viete? XD )).

,Aj tak ma nikto nemohol počuť 😚.' (keby si vedel, zlatko)
Pri tom doslova šume rôznych šepkajúcich hlasov či dievčenských ktoré komentovaly týpka menom Ackerman kladne - napríklad:
,,On je ale kus.'' ,,Jemu naši debily nesiahajú ani po päty.'' ,,Bože, holky, zabite ma!'' dokonca niečo ako ,,Som v nebi?''.

Alebo chlapčenských, ktorý sa reagovali záporne- napríklad:
,,Ten nový je nejak podozrívý.'' ,,Čo má on čo nemám ja?'' alebo ,,Ten sviniar len vošiel do triedy a už len kôli tomu si budem musieť hľadať novú frajerku!''.

,,Tá~k, kde-ťa-po-sa-díí-me?'' ako vždy keď sa na niečo tešila začala spevavo rozprávať. ........(no véľmi ťažké na rozmýšľanie, fakt :)) ...........................................

,,No, tá~kže. Levi. Mohu tě tak volat?''
On len klipol očami, čo asi malo znamenať áno a hneď nato sa Hanji-sama zase pustila do rozprávania:

High School Love [Sk]Where stories live. Discover now