Två veckor senare och ännu en kyss

1.2K 27 1
                                    

//Agnes//
Jag Marcus och Hanna har hängt mycket på lägret dom senaste dagarna.  Marcus och jag har inte pratat med varandra mer än növdändigt. Marcus  har hängt med den där Lova och några andra under tiden.  Jag har faktiskt badat i sjön.  Jag har dock aldrig varit helt under vattnet för jag är fortfarande rädd. Idag är det lördag alltså ingen träning.  Jag har precis duschat efter spring rundan med Hanna och går ut ut badrummet.  Marcus står där i enbart skjorts.  När han ser mig drar han snabbt på sig ett Linne.  Jag bryr mig inte utan hänger bara upp den blöta handduken.  Det är alltid en stel tystnad nu för tiden.  Jag vet inte varför men det har liksom blivit det. Jag har på mig en vit sommarklänning på mig och har lockat nedre delen av mitt hår. När jag är klar tar jag min handväska och går ut. Där står Hanna och väntar. Vi ska åka in till stan och shoppa hade vi tänkt.

Vi tar bussen in till stan och går av. Vi går på stan lite. När vi går ut från Lindex har både varsin påse med sig. Hanna är inte jätte förtjust i smink (inte jag heller) men hennes ögonbryn är så ljusa att man tror hon rakat av dom så hon köpte ögonbryns penna strumpor en hoddie och en crop top. I min påse fanns tre klädplagg ett par högmidjade skjort en vit magtröja och en rosa vit kort sommar klänning. Vi kände att vi började bli hungriga så vi tänkte gå och köpa lunch i hamnen. När jag är i hamnen och vi precis beställt varsin sommar mix sallad och Hanna vaktar en bänk med bord så måste jag gå på toa. Jag går förbi pumphuset. och mellan pump huset och toaletterna ser jag Marcus. Han kysser Lova. Egentligen bryr jag mig inte alltså inte min hjärna för jag går bara förbi öppnar toan och går in. Men min mage och hjärta känner något annat. Jag fick som en klump i magen och så hög det till i bröstet snabbt.  Vad är det med mig? Är jag sjuk? ja så är det nog jag håller nog på att bli det. Ljuger jag för mig själv. Men egentligen är det som en smärta inte sjuk sjuk utan mitt hjärta gör ont. Jag har aldrig känt så här. Vad är det?

//Marcus//

Jag hade åkt in till stan med Hugo Anja och Lova. Vi hade hängt mycket den senaste tiden och jag vet att Lova försöker flörta med mig men den ända jag tänker på är Agnes och hennes fina ögon. Vi är i hamnen och äter glass.  Lova skulle gå på toa men kommer tillbaka springandes. 
-Orm!  Säger hon. 
Marcus du måste hänga med! Jag vågar inte gå tillbaka själv.
-Men jag kan...börjar Anja.
Jag ser att Lova ger en blick och Anja tystnar.
-Okej då suckar jag och börjar gå med henne.  Plötsligt drar Lova in mig mellan pumphuset och toaletterna.  Hon trycker sina sträva torra läppar mot mig.  Jag börjar fantisera på hur det skulle vara att kyssa Agnes.  Hennes läppar är säkert jätte mjuka och sköna som små kuddar.  Jag är avundsjuk på Martinus som har haft sina läppar mot hennes. Plötsligt öppnar jag ögonen och inser att det inte är Agnes utan det är Lova.  Jag drar häftigt ifrån. 
-Men varför? Bebe säger hon sliskigt.
Jag blir äcklad.
-Jag...jag vill inte kyssa dig igen säger jag hackigt
-jo Bebe det kommer du vilja ger hon och slickar sig runt läpparna som sagt Lova är lite bossig.
-Men jag vill inte säger jag och känner ett par sträva läppar mot mina.  Jag puttar bort henne. 
-Vad är det du inte fattar!  Jag vill inte kyssa dina äckliga läppar jag kysser hellre Linneas idas eller en hund än dina äckliga sträva läppar säger jag argt eller jag fräser egentligen nästan. Jag ser hur tårar väller upp i hennes ögon.  Jag får dåligt samvete men hon kan faktiskt inte bara kyssa mig.  Jag springer in på toaletterna och ser att första toaletten är låst. Jag springer in på andra.  Jag svär tyst för mig själv.
-dålig dag eller?  Hör jag en röst säga .
Jag vågar inte svara ifall den inte pratar med dig.
-Jo det är dig jag  pratar med säger den igen som om den läst mina tankar.
-Mig? Frågar jag nervöst
-Ja dig? Har du bra eller dålig dag frågar rösten jag känner igen.
-Jag har en jävla skit dag säger jag
- vad har hänt frågar rösten det är en tjej som pratar
-En tjej kysste mig och. ...

           
Vem sitter i båset bredvid? 
Jag vet jätte svårt att lista ut haha hade inga bättre idéer till detta kapitel och nästa kapitel blir mycket prat och jag tycker det kommer bli ganska kul att skriva om ni gilla kapitlet.  Röst dela lägg i läslistan och följ mig så ses vi i nästa kapitel!  Tjöss!

Han & HON     Marcus Och MartinusΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα