Μια καινούργια φιλία

398 33 1
                                    

Πήρα τους καφέδες πάνω προσπαθώντας να σταματήσω να σκέφτομαι αυτό που μου είπε χθες η Νεφέλη.Μπήκα σιγά σιγά στο δωμάτιο.Κοιμόταν τόσο ήσυχα.Δεν είχα δει ποτέ ξανά γυναίκα να κοιμάται.Η Ελπίδα πάντα ξυπνούσε πριν από εμένα.
Πρέπει να σταματήσω τις συγκρίσεις με την Ελπίδα.Στο κάτω κάτω η Νεφέλη δεν μου είναι τίποτα.Τουλάχιστον όχι κάτι ερωτικό.

Κάθισα στο κρεβάτι ενώ είχα βάλει τους καφέδες στο κομοδίνο.Έβγαλα τα μαλλιά της από το πρόσωπο της.Ήταν τόσο όμορφη.

Σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερο να μην έπινε σκέτο τον καφέ της.Θυμήθηκα πως έχω κέικ και πήγα πάλι στην κουζίνα.

POV Νεφέλης

Άνοιξα τα μάτια μου και είδα ότι βρισκόμουν σε ένα μέρος που σίγουρα δεν είχα ξανά έρθει.Η μυρωδιά της βανίλιας από τους καφεδες στο κομοδίνο μου έσπασε τη μύτη.

"Ο δεξιά είναι ο δικός σου. " Γυρνάω το κεφάλι μου και βλέπω τον Αλέξη να κουβαλάει ένα πιάτο με κεικ.Τότε άρχισα να θυμάμαι τι έγινε χθες.Ήπιαμε παρά πολύ χθες βράδυ αλλά δεν νιώθω άσχημα γι'αυτό.Ήμουν σίγουρη ότι είχα περάσει καλά μαζί του.

Τότε όμως θυμήθηκα πράγματα που δεν ξέρω γιατί τα είχα πει.Είπα στον Αλέξη ότι μου άρεσε και ότι αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθούσα να τον βοηθήσω και μάλιστα τον παρακαλούσα να κοιμηθεί μαζί μου.

"Καλημέρα" Του λέω και παίρνω τον καφέ από τα δεξιά.
"Πως κοιμηθηκες;"
"Κοιμήθηκα καλά αλλά τώρα νιώθω το κεφάλι μου να πονάει λίγο.Εσυ;"Τον ρώτησα και ξαφνικά κατάλαβα ότι του έκανα την πιο άσχημη ερώτηση που θα μπορούσα.

"Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά κοιμήθηκα πολύ καλά.Δεν είδα κανένα εφιάλτη."

Η καρδιά μου πήγε να σπάσει.Αμέσως τον αγκάλιασα για να του δείξω τη χαρά μου.Ήρθαμε όμως πολύ κοντά.Είχαμε απόσταση αναπνοής μεταξύ μας και το ύφος και των δύο μας σοβαρεψε.Κοιτούσα τα χείλη του.Τόσο ροζ, τόσο όμορφα.

Αμέσως του έδωσα ένα φιλί στο μάγουλο και ήπια λίγο από τον καφέ μου.Ένιωσα την ανάγκη να κάνω ένα τσιγάρο αλλά δεν είχα ιδέα που βρισκόταν η τσάντα μου.

"Μήπως ξέρεις που είναι η τσαντα μου;"
"Ναι πάω να την φέρω."
"Σ'ευχαριστώ" του λέω και αρχίζω να ψάχνω για τα τσιγάρα μου.Όμως μάταια δεν βρίσκω τίποτα.

"Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; "
"Βασικά ψάχνω τα τσιγάρα μου και δεν τα βρίσκω πουθενά.Μάλλον θα μου τελείωσαν χθες βράδυ."

Εσύ Where stories live. Discover now