ÖNSÖZ

13.2K 487 67
                                    

Yeni kapağımı bana hediye eden sevgili @Azizegkc 'e sonsuz teşekkürler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yeni kapağımı bana hediye eden sevgili @Azizegkc 'e sonsuz teşekkürler. Hem harika bir yazar, hem de çok yardımsever bir kardeşim. Kendisinin de kitaplarını tavsiye ederim ayrıca.

Merhabalar!

Yeni bir hikaye ile karşınızdayım. Birçoğunuz beni yazdığım fantastik-yarı fantastik kitaplarla tanıdı. Ama içimde bir yerlerde romantik bir Lotus da pusuda bekliyor her zaman ve Sahte Masal gibi romantik bir komediden sonra bir süredir daha acıklı bir şeyler yazma isteği vardı kafamda.

Fantastik kurgular benim hayal dünyamın vazgeçilmezi, hala açığa çıkmayı bekleyen masallar var ama bu kitapta aktarmaya çalışacağım duygular da açığa çıksın istedim. Umarım yine sizlerin bam teline dokunur kelimelerim.

Kayıp Sevgiliye Mektuplar hakkında belirtmek istediğim bir husus var; kitabın ilk bölümünde okuyacağınız olayların bir kısmı gerçektir. Konunun ana teması yaşanmış bir olaydan alınmış ve tarafımdan eklemeler yapılarak ve yeniden şekillendirilerek kurgulanmıştır. İlk bölümden sonra kurgu tamamen benim tasarladığım, hayal ettiğim şekilde devam edecektir. Yani bana ilham veren gerçek bir kayıp var ve sanırım bu hikayeyi daha derin yapacak...

Açıkçası dün gece aniden bastıran yazma isteğine karşı koyamadım ve sağ olsun Natahera Sude bana çok yardımcı oldu. Gecenin bir yarısı bana birkaç kapak birden yaptı ve aşağıda paylaştığım kapak da onlardan biri. Kesinlikle çok minnettarım. O her zaman çok yardımsever ve kibar, aynı annesine çekmiş 🤗😇

Bu desteğini bütün hikayelerimde bana hissettiriyor ve ben de ona bir teşekkür edebilmek amacıyla bu hikayemin başrol kahramanı olan hanım kızımıza Sude ismini vermeyi uygun gördüm. Teşekkürler Sude'cim, iyi ki varsın 😇😇Sude'nin profilinde de okunmayı bekleyen harika hikayeler var bilginize!!

NOT : Hikayelerimde bana, hikayedeki karakterlere veyahut diğer okurlara küfür, ağır hakaret veya sataşma içeren yazılar gördüğümde o kişiyi engelliyorum. Ayrıca siyasi, dini, etnik ayrımcılık içeren, bir kesimi hedef alıp sataşan yorumları ve sahiplerini de engelliyorum. Ben sizlere seviyeli kurgular sunuyorum ve her yaş grubunun, farklı inanç ve görüşteki insanların da bunları okuduğunu biliyorum. O yüzden okurlarımdan da en büyük beklentim seviyeli yorumlar yapmalarıdır. Eleştirilerinizi de saygı çerçevesinde sunarsanız seve seve dikkate alıyorum bilginize...  

Sevgiler...

SiyahLotus_

SiyahLotus_

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Kayıp Sevgiliye Mektuplar -RAFLARDA!!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin