Takao Kazunari II

1K 67 11
                                    

Takao: Bugünkü anlatıcı benim. O yüzden lütfen arkanıza yaslanın ve olacakları bekleyin.
Kuroko: Peki 1.1-san nerede?
Takao: Onun işi çıktı :3 *dolaptan sesler gelir*

Dışarıda bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu. Damlaların cama vurduğunda çıkardığı tıkırtılar müziğini geçmişti. Bilgisayar başında oturup rastgele sitelere bakıyordun. Evde kimse birbiriyle konuşmaz olmuştu son bir kaç saattir. Sıkıntıdan patlıyordun.

Zrrrr

Telefonun çalmaya başlayınca heyecan yapıp atıldın. Ekranda Taka yazısını görünce istemsizce tebessüm ettin.

"Evet Kazunari?"

"Aa... (İ/A)-chan. Kapıyı açabilir misin? Feci ıslandım." Bunu duyunca önce şaşırdın, hemen ardından anlık olarak tepkini değiştirip telaşla aşağıya indin. Takao'yu sırılsıklam bulunca endişelendin.

"Bu havada, dışarıda ne işin var!?" Hemen onu içeri aldın.

"Üzgünüm, üzgünüm." Yüzünde her zamanki gülümsemesiyle işi dalgaya aldığını anlayabilirdin. "İyi yanından bakarsak yıkanmış oldum."

"Çok komik. İçeri gir de kurulan." Kardeşinin odasını tıklatıp ödünç kıyafet istedin. Takao gerek olmadığını söylese de iki kardeş zorla üstünü değiştirttiniz. Kardeşinin kıyafetleri ona küçük gelmişti. Ne de olsa biri basketçi, öbürüyse sadece sekizinci sınıf.

Birlikte odana geçtiniz. Sen yatakta bağdaş kurdun o da çalışma masana geçti.

"Hala söylemedin, dışarıda ne işin vardı?"

"Sadece küçük bir hediye bakıyordum." Cebinden küçük bir kutu çıkardı ve yanına geldi. "Bu dünyada en çok değer verdiğim kıza. Hatırladın mı?" Tarihlerle aran iyi değildi. Sadece yumruğunu kafana hafifçe vurup dil çıkardın. Takao hiç alınmadı. Kutuyu açıp içindeki kolyeyi boynuna taktı.

"Mutlu yıl dönümleri, benim küçük prensesim." Alnına küçük, sıcak bir öpücük kondurdu. Ardından o sıcaklık tüm yüzüne yayıldı.

"Anneeee!!!" dedi kardeşin birden. "Ablam evden gidiyor!! Kazunari-nii geldi!!" İkiniz birden yerinizden fırlayıp kardeşini tuttunuz ve odasına kapadınız. Neyseki kimse duymadı. Gene de sinirleriniz bozulup gülmeye başladınız. Yağmur güzel şey.

Kuroko no Basket: Tek Partजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें