TRACIA #1 - Charles Raven

2.5K 251 71
                                    

Playlist ile beraber okumayı unutmayın*-*

***

Tracy'nin bedeni yolun ortasına yığılıverdi. Tracy'ye çarpan arabanın şoförü hışımla arabanın içinden çıkıp genç kızın yanına gitti. Arabanın içinden bir diğer kişi de çıktı ve o da kızın yanına gitti. Her yeri kanla kaplanmış genç kızın etrafı yabancı insanlarla doluştu. "Ambulansı arayın!" diye bağırdı arabanın arka koltuğunda oturan adam. "Bir şeyler yapın!" dedi bu sefer de şoför. Kalabalığı gören insanlar, merakla yanlarına yanaşıyor, daha çok kalabalık olmasını sağlıyorlardı.

Kısa süre içinde ambulans gelmiş, genç kızı sedyeyle ambulansa taşımışlardı. Son sürat hızla en yakın hastaneye ulaşmaya çalışıyorlardı. Ambulansın arkasından gelen lüks arabanın içindeki genç kıza çarpan şoför, titreyen ellerini zar zor hareket ettiriyordu. Arka koltukta oturan şoförün patronu ise şoförünü azarlamak yerine rahatlaması için bunun bir kaza olduğunu, onun bir suçu olmadığını söylüyordu. Patron her ne kadar dil dökse de şoför kendini suçlu hissetmekten alıkoyamıyordu.

Hastaneye vardıklarında genç kızı acilen ameliyata almışlardı. Ameliyathanenin önünde bekleyen patron ve şoför, Tracy'nin iyileşmesi için dua ediyorlardı.

23 saatin sonunda genç kızın ameliyatı başarıyla tamamlanmıştı fakat; genç kızın nabzı çok yavaş atıyordu. Ne olur ne olmaz diye Tracy'yi yoğun bakım odasına yatırdılar. "Onu görebilir miyiz?" dedi patron. Doktor tabii ki de izin vermedi. "Nabzı düzeldiğinde belki görmenize izin verebilirim Bay Raven." Raven, kafasını sallayarak onayladı. Doktor yanlarından ayrılırken Raven'ın telefonu çalmaya başladı. Çağrıyı cevaplayıp telefonu kulağına götürdü.

"Bay Raven, beş dakika sonra toplantınız var. Geliyorsunuz değil mi?" Raven sessizce küfrederek cevap verdi. "Bugünkü tüm toplantılarımı iptal etmelisin Taylor," dedi görevli kadına. Taylor'ın bir şey demesine izin vermeyerek telefonu kapattı. Gerçekten
önemli bir toplantısı vardı fakat; yoğun bakımda yatan genç bir kızdan daha önemli değildi. Her an nabzı durup, ölebilirdi ve Raven genç kızın ölmesini ciddi anlamda istemiyordu.

TRACIA Where stories live. Discover now