Únos

2.9K 191 4
                                    

William
Tak jsme zase přežili další den ve škole. Hnal jsem se domů jako naprostý šílenec, protože jsem se musel připravit na večerní párty, na kterou jsem pozval nejhezčí holku od nás ze školy. Vzal jsem si černé roztrhané džíny a modré tričko s nějakými nápisy. Před osmou jsem vystřelil z domu a za nedlouho jsem stál u Melissina domu. Zazvonil jsem a ona mi přiběhla otevřít. Ta překrásná blondýnka mi rozzářila den svým úžasným úsměvem a vyrazili jsme. V klubu už na nás čekali naši přátelé a po nějaké chvíli povídání a pití jsme se pustili do tance. Na neštěstí se tu objěvil ten kretén Derek se svými dvěma společníky Erikem a Tomim. Nesnáším ho, chodí semnou do třídy už od základky a prostě mi nikdy nedá pokoj. Jakmile mě uviděl ušklíbl se a opřel se o bar. Začal se tam bavit s nějakými holkami a já si ho přestal všímat, měl jsem předci hezčí věc na koukání. Po písničce jsme si šli zase dát něco na bar. Okamžitě se k nám přihnal Derek a začal do mě rýpat. „Co máš pořád za problém? Nech mě bejt!" zamračil jsem se. Derek se jen ušklíbl až z toho vycenil zuby a kývl směrem ke dveřím, protože zase začala hrát nějaká písnička. Hned na to se vydal ven z klubu a já naštvaně za ním. Melissa se snažila mě zastavit, ale já se jí vyškubl a šel jsem si to s tím bastardem vyřídit jednou pro vždy. Vyšel jsem ven z klubu do takové hnusné uličky kde už čekal Derek bez těch dvou poskoků, což bylo trochu divné, ale ikdyž je to naprostej retard tak na osobní věci byl poměrně spravedlivej. „Protože tě nesnášim"odpověděl na mou předešlou otázku. Nevrle jsem zavrčel „nápodobně". Za chvíli ke mě přilítla Derekova pěst, ale já se jí stihl vyhnout a sám jsem mu jednu vrazil.

Logen
Dneska jsem měl vyřídit jednoho týpka co dlužil taťkovi prachy. Sbalil jsem si veškeré zbraně a vyjeli jsme do toho města kde měl být náš cíl. Dojeli jsme tam a jeden z mých tří podřízených, co semnou jeli, mi oznámil že cíl se nachází v nějakém klubu. Tahle akce měla být rychlá a nenápadná jako všechny vražedné akce, ale tahle se lišila tím, že jsme nevěděli, jak naše objeť vypadá. Měli jsme jen strohý popis:
Jméno-Derek Mavil
Věk-18let
Vlasy-černé
Rád se pere. Je ozbrojen malím kapesním nožíkem a občas i boxerem na obou rukách.
No jo no, ale muselo nám to stačit. Navíc ho už delší dobu sledoval jeden z tátových poskoků, takže jsme věděli kde je.
Přijeli jsme k tomu klubu a přišla nám další zpráva od zdroje, že se pere v uličce s jedním klukem. Opatrně jsme se připlížili k uličce a sledovali jsme, jak se tam ti dva perou. Oba dva měli černé vlasy a to bylo hodně špatné.

William
Derek už byl hodně naštvaný, protože já se mu většinou vyhnul. Najednou okolo mojí hlavy něco proletělo a zabodl se to do země. Tímhle mě teda pěkně nasral. Kopl jsem ho do hlavy a on omdlel. Vzal jsem tu věc co po mě hodil do ruky. Byl to nůž a já si ho chtěl aspoň prohlédnout, když najednou tma.

Logen
Jeden z nich byl trochu menší než ten druhý, ale za to byl o dost lepší než ten větší. Najednou toho velkého ten menší kopl do hlavy a ten velký spadl na zem. Najednou ten menší měl v ruce nůž a já poslal chlapy aby ho chytili. Tak trochu ho omráčili a zavřeli do pytle. Ten druhý se probral z kopance a jakmile uviděl dva velké chlapy s plným pytlem zmizel jako pára nad hrncem. Pytel jsme dali do dodávky a odjeli s ním na klidnější místo.

Captor Where stories live. Discover now