Bölüm 3 : Kavganın Sonuçları

275 18 6
                                    

 VEEEEE bu bölüm kızların sıradan bir gününe tanık olup onları daha yakından tanımaya çalışmanız için AYNI ANDA OLAYLARIN DETAYLARINI ANLAMANIZ İÇİN yazılmıştır!!!!!!Sıkıldıysanız affola ama taşlar yerine otursun diye yazdım Bir de medya da  "Hande Yener & Serdar Ortaç -İki Deli " var öylesine koydum old but gold xhvjhkj.İyi okumalar :)

Alarmın sesiyle sıcak yatağımı arkamda bırakıp yarı açık gözlerle homurdana homurdana banyoya gittim.Rutin şeyleri yaparak banyodan çıktım .

Bence bu eğitim-öğretim sistemi saatlerine bir çeki düzen verilmeliydi .Uyku gibi güzel bir şeyi yarıda  kesip daha karga bokunu yemeden okula gidiyoruz.Resmen bu uykuya yapılmış bir hakaretti. Üstelik uykuya ne nankördü bu insan denilen canlı .

 Odama ,elbise dolabımın yanına gittim. İçinden üniformalarımı alıp giydim.Saçımı sıkı bir at kuyruğu yaptım .Nemlendirici kremimi ellerime ve yüzüme sürdüm.Çantamı alarak annemin odasına, yatağının yanına gittim.Uyansın diye yanağına kocaman sulu bir öpücük bıraktım .Dün akşam onu erken uyandırmam için tembihlemişti beni.

Önce huysuzca kıpırdandı , sonra yavaşça göz kapaklarını araladı

  "Günaydın kuşum. "

  "Günaydın annem ama şimdi hoşçakal ."deyip odadan çıktım.

Arkamdan "Bekle beni Selin. "diye seslense de ben çoktan kapıya ulaşmış ayakkabılarımı giyiyordum.

"Ayıp insan annesini kuru bi' hoşçakalla bırakıp gider mi ?."

"Kusura bakma annecim ama geç kalmak istemiyorum. Zaten bugün çok yorucu olacağa benziyor ."

"Gidecek misin ablanın yanına?Vardığın zaman habersiz bırakma beni!"

"Gidicem gidicem. Haberleşiriz bebeeğim. "bağcıklarımı bağlayıp olduğum yerde doğruldum. Annem ben kapıdan her çıkarken ettiği dualarını ederken onu öptüm ve merdivenleri inmeye başladım.

Arkamdan dualarını bitirip "Dikkat et kendine, sakın habersiz bırakma beni !"diye bağırdı.Ses konusunda kime çektiğim belli oluyordu galiba .

Kafamda bugün neler yapacağımın küçük bir planını yaparken apartmandan çıktım. Yapacaklarımı planlarken durağa-sinsirella olana - varmıştım bile Şeyma 'nın "kolumu  deşmesiyle" kendime geldim.

" İyi misin Seloooo?"Şeyma ya döndüm at kuyruğu yaptığı uzun sarı saçları ,griye çalan mavi gözleri ,çoğu zaman dalga geçtiğim botoxlu gibi duran şekilli dolgun dudakları ve hanımefendi her zamanki endamıyla yanımda durmuş koluma çimdik atıyordu .Yüzümü ona doğru çevirdim.

"Şeyma. "

"Efendim? "

"Kolumu deşmendeki amaç neydi ? Söylersen belki daha  iyi olurum kardeşim ."

"Aman be abart.Ne yapayım sabahtan beri günaydın diyorum tınlamıyosun. Yaşıyor musun diye kontrol edeyim dedim."diye çirkefleşti

"Kolumu deşerek mi ?Millet nabzı kontrol eder AMA SEN BİLİRSİN ... Neyse .Sana da günaydın çirkef şey. "o yüzünü buruştururken konuşmayı bırakıp otobüsün gelmesini bekledik. Bugün hava dünün aksine güneş açmıştı ama hala sonbaharın son rüzgarları sizi savurup kasvetini hissettirmeden bırakmıyordu.

Çok geçmeden otobüs gelince arkalarda bir yer seçip oturduk. Telefonumu ve  kulaklıklarımı çıkardım .

İlk şarkım hareketli olunca bende ayaklarımla ritim tuttum ve Şeyma 'ya bakarak şarkıya dudaklarimi oynatarak eşlik ettim.O da benim gibi karşılık verirken gülümseyerek kafamı omzuna koydum.

Kapandı mı Yaralar ?Where stories live. Discover now