HEYY İYİMİSİN SEN !!!

22 2 0
                                    

MULTİMEDYA = YALIN (Francisco Lachowski)

#####CANSEL' İN AĞZINDAN#####

Beni sevmediğini biliyordum ama bu kadarida fazlaydi yani en azindan bana gore oyleydi.O degilde bu cocuk kormu lan nasil benim gibi kisrak bir kiza bu kadar kotu laflar soyleyebilir.Gercekten bisey diyemeyeck kadar sinirliydim nereye gittigimi bilmeden salliyordum direksiyonu birden fark ettim ormanlik bir yere girdigimi yaz mevsiminin sonlarina dogru oldugu icin etraftaki agaclarin bazilari sararmaya ve yaprak dokmeye baslamislardi bile ben oyle etrafa baka baka giderken yolun kenarinda fark etmeden birine carpmistim sanki o kadar kornayada bastim halbuki nasil duymadi hemen arabadan inip yolun kenarina dusmus olan birini gordum direk yanina gidip oturdum ayak bilegini tutuyordu sanirim uzerine dusmus

CNS-Ben ozur dilerim gercekten istemeyerek oldu uzgunum iyimisin? diye sorular sorarak cocuga kendimi affettirmek istiyordum ise birden yuzunu kaldirip bana bagirmaya basladi.
-Heyy iyimisin sen!!! nasil bu kadar dalgin veya bu kadar kör olabilirsin beni nasil gormessin aptalmisin nesin sen ben kimimm senin haberin varmi sakar kiz haa!!!
Gozlerim dolmaya baslamisti onume cikan herkes neden hu kadar acimasiz olabikir diye dusunurken goz yaslarim akmaya baslamisti bile onumde duran ise bir bana birde ayak bilegine bakiyordu.Ve tekrar konusmaya basladi.
-Sana hic aglama falan diyemeyecegim bencede aglamalisin benim gibi bir yakisikli,kasli,zengin ve daha bircok seye sahip olan bir cocugu yer yuzunden siliyordun bencede bu yukle yasayamazdin onun icin aglayabilirsin ben beklerim sorun degil.
dedi normalde bu kadar ukala olan insanlara katlanamam ama bu ukalalik bu sefer hosuma gitmis beni guldurmustu.O na baktigimda bana saskin bir bicimde bakiyordu
-bu kadarcimydi yani ?
CNS-Ne bekliyordun ki 2-3 hafta ağlamamı mi hem zaten senin icin aglamadim ukala sey.
-tamam tamam sakinim ee beni hastaneye falan goturmicekmisin ayagimi burktum sonucta ve bu tamamen senin sucun.
CNS-Yoo bence gayet sagliklisin hatta benden bile iyi gorunuyorsun onun icin goturmicegim.Hem o kadar kornaya bastim beni nasil duymadin hepsi senin sucun beni duysaydin boyle olmazdi sen kenara cekikirdin ben-
-Tamam tamam yeter sus goturme istemez ne cenen varmis bee hayattan soguttun resmen iki dakikada.
CNS-Bana ceneci diyemessin ben asla o kadar yani hayattan sogutacak kadar konusmam hem konussam bile bundan sanane ne olmus yani iki laf ettiysek sende hemen yargi-
-tamam gercekten yeter beni hastaneye goturmessen senden sikayetci olurum belki 1-2 sene hapis yatarsin onun icin simdi beni hastaneye gotur.

Cidden bu nerden cikti simdi hem o benim kim oldugumu biliyormu ben CANSEL KARAHAN'im kimse beni hapise atamaz hemde birinin ayagini burktugum icin zaten 1-2 sene sirf yanlislikla olmus bi olay icin hapise atmalari cok sacma bu cocugun akli ona yetmiyormu ki acaba?
-heyy kime diyorum ben yaa beni duyuyormusun.
CNS-Malesef ki evet duyuyorum sen kim beni hapise attirmak kim sen benim kim oldugumu biliyormusun?
-Senin kim oldugun onemli degil asil sen benim kim oldugumu biliyormusun?
CNS-Bilmiyorum ve bilmekte istemiyorum senin gibi gereksiz insanlari bos yere beynime kaydedemem ben gidiyorum sende yoluna devam et yada naparsan yap beni ilgilendirmez by by.

Dedim ve el sallayarak arabama bindim 1-2 metre ilerledikten sonra aklima bi giciklik geldi ve yapmak istedim aynaya bakarak geri geri gittim hâlâ yerden kalkmamisti cami indirdim ve ona dogru seslendim.
CNS-Seni birakmami istersmisin diye sordum o da kafasini kaldirip
-Sanada zahmet olucak ama birak tabii dedi sinirle bnde yuzume takindigim gulumsemeyle
CNS-Yok canim ne zahmeti biraktim gitti deyip gaza bastim aynadan baktigimda birseyler mirildandi ve elinin yumruk yapip sinirke yere vurdu oh bee biraz rahatladim hic degilse o okuz Can salgini unuttum.Offff ya yine aklima geldi iste ne salak kizim iki dakka once unuttum diyorum sonra kendime tekrar hatirlatiyorum neyse neyse tamam umursamak yok Cansel umursamak yokk.Hava aydinlanmaya basliyordu ay yerini yavas yavas gunese birakirken saatin kac olduguna bakmak icin telefonumu cikardim saat 04:49 du.O degilde carptigim cocugun o saatte orda ne isi vardi yaa bak simdi merak ettim.Uzerinde esortman vardi yuruyus mu yapiyordu gecenin o saatinde vay bee bende tek manyak ben varim saniyordum YASASINNN yalniz degilmisim.Yine ne sacmaliyorum Ya o degikde ben nereye gidiyorum yaa Istanbulu da o kadar bilmem ki neyse navigasyondannevimin adresini bulurum diye dusundum aramizda kalsin ama ilk defa dusundum yahuu cok degisik bisey umarim yan etkisi fln yoktur yoksa bida yapmam haa.Evet adresimi yazsim az kaldi evime gelmeme diye bakinirken yan yana siraoi olan evleri gormemle yuzume kocamn bi sirits yerlestrdim bir iki ev atladiktan sonra kendi evimin onunde durdum arabayi oyle gelisi guzel parkettim yoksa park edcek olsam vay halime iki saat ugrasirim bide bnde takinti var yapiyisan duzgunn olucak abisi yamuk faln degil.Off uykumda geldi zaten biran once eve girip uyumak istiyorum.Arabadan indim anahtarlarimi cikarip eve grdim sonunda kimseyi uyandirmak istemm sabhin bu saatinde degil mi sessizce yukari ciktim ve odama girdim hemen ustume gecelikleeimden birini gecirdim evet geceliklerimden dedim vunku gecelik takintim var hepsi vok tatli ama simdi secemicem oyle siradan cektim bir tane ve sansims pembe geldi olsun guzel giydim ve hemn yattim.

Arabadan indim anahtarlarimi cikarip eve grdim sonunda kimseyi uyandirmak istemm sabhin bu saatinde degil mi sessizce yukari ciktim ve odama girdim hemen ustume gecelikleeimden birini gecirdim evet geceliklerimden dedim vunku gecelik takintim var ...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

sabah kapimin calinmasiyla hafif uyandim ama hic istifimi bozmadim calar calar gider.off sabah sabah bu ne sacmalik Cansel biz turk milletiyiz calip calip gitmek bize cokkkkk ters illa giricez aman ya bosver kizlardan biridir hic istigimi bozmadan yatmaya devam ettim cok uykum var okulun ilk gunu ama hic gitmek istemiyorum.Kapinin acilmasiyla dusuncelerimden ayrildim iceriyi bi parfum sardi erkeksi bi parfum ve harika cileden cikartacak cinsten yanima yaklastigini hissettigimde o koku daha da artti ve bu benim hosuma gitmedi desem yalan olur yaniii.

CAN-Ohoo dha uyanmadin mi prenses?

bi dakka bi dakka bu Can'in sesi ve en onemlisi o bana prenses mi dedi?
odadaki perdelerin acilma sesi ve gozume giren gunes isinlari sinirimi bozdu belki ben karanlikta uyumak istiyorum ne diye huzurumu kaciriyorsun ki hem bi dakikda yaa bunun bizim evimizde ne isi var yahuu.
Yatagima yaklasti ve kenarina oturdu.Ohaa lan yavas gelll cusss.
CAN-Cansell hadi uyan artik gec oldu okula gec kalicaksinn
dedi bnde her gun alisk oldugum cumleyi birden tekrar ediverdim bes dkka daha anne deyince gulmeye basladi ve bu da benim sinir olmama neden oldu birden kalktim ve kafalrimiz carpisti.
offffff diye bagirdimm resmen o da yuzunu burusturdu
Ozur dilemene gerek yok onemli degil dedi Allhim gelmis sabahin bu saatinde ki saat kac onu bile bilmiyorum benim odama beni sinir ediyor hemde dun geceden sonra dun geceden sonra deyince sanki dun seyy yapmisiz gbi gozuktu gozume lann umarim sizede oyle gozukmemistir cunku biliyorsunuz biz bisey yapmadik ve ben masumum :))

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 26, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

SADECE KOMŞULUK  OLMAYACAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin