BÖLÜM-8

5.6K 314 11
                                    

Kaan bunları söyleyince şok oldum.Bu sırada bir arabadan bizim kızlar indi. "Cemre!"diye bağırıp yanıma gelince toplu sarılma yaptık.Bu sırada kolumu acısı ile inledim . Kızlar da geri çekildi.
Sonra Kaan "Siz polisle gidin ben Cemre'yi hastaneye götürürüm."dedi. Çok rahatsız bir araba yolculuğunun ardından hastaneye geldik.Kaan beni arabadan indirdi ve birkaç doktora seslendi.Beni de gelen sedyeye yatırdı.Ben her yeri boğuk bir şekilde görürken asansöre bindik.Ve beni bir odaya aldılar.Odadaki doktor beni muayene etti ve bir şeyler söyledi.Onca kelime arasından sadece "bilinci açık, alçıya alın."sözlerini seçebildim.Sonra röntgen çekip kolumu alçıya aldılar.Sonra da başımı bir şeyle sardıklarını hissettim.O sırada bayılmışım.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Karanlık...Anlamsız sesler...Boğuk cızırtılar...Kendime gelmeye başlıyorum muhtemelen.Sesler netleşiyor."İyi ki Cemre'nin gittiği marketteki kamera kayıtlarına baktık da plakayı aldık yoksa zor bulurduk." "Asıl telefonunu dinleme fikrini ortaya atmasaydım daha zor bulurdunuz." Onlar tartışırken gözlerimi araladım.Beyaz bir hastane odasındaydım.Televizyon ve kahverengi koltuk hariç her şey beyazdı.O sırada Kaan "Uyandı, uyandı! "Diyerek tüm dikkatleri üzerime çekti.Tam iki gündür uyuyormuşum.Ama onlar uyumamış herhalde . Olan biteni öğrenince hastaneden çıkmak istedim doktor "Dudağın ve başındaki yaralar iyileşti.Bünyen de kuvvetli çıktı hızlı toparlandın. Ama kolun da bir yer çatlamış istersen alçı kalsın o zaman daha hızlı iyileşir ama sargı bezleri ile de idare edebilirsin."dedi ben alçının kalmasını istedim ve taburcu edildim.Ve eziyet evde de bitmek bilmedi.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 2 haftadır kolum açılı bir şekilde yatıyorum.Bu sürede de bol bol ders çalışıp okula odaklandım.Bu şekilde Mart ayında ses yarışması Nisan ayında da kamp nedeni ile geri kaldığım konulara yetiştim. Kaanlarla görüşmelerimiz azaldı.Seni seviyorum dediğinden beri benden kaçıyor.Aslında...Aslında beni bir dinlese ben de onu sevdiğimi söyleyeceğim ama...Neyse.Anlayacağınız günler aşırı sıkıcı bir şekilde geçiyor ve biz patlıyoruz.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Saat 12:00'dı.Ve uyuyordum.O sırada telefonuma gelen mesaj sesi ile uyandım.Telefonu elime aldım."YATAĞININ ALTINDAKİ ÇANTAYI AL PRENSES " yazıyordu.Yataktan kalkıp yatağın altındaki çantayı çıkarıp açtım. Üstündeki notta "HADİ PRENSES BİR AN ÖNCE GİYİN" yazıyordu.Lacivert mini bir elbise (multimediada siyah gibi çıkmış ama lacivert) ve lacivert topuklular vardı bir de papatya tacı .Kıyafetleri alıp banyoya girdim ve Üzerimi değiştirdim.O sırada banyo aynasında bir not gördüm."ÇOK OYALANMADAN MAKYAJ YAPSAN İYİ OLUR MAKYAJIN BİTİNCE AŞAĞIDAKİ TAKSİYE BİN." Yazıyordu.Hemen rimel ve eyeliner sürdüm.Biraz da parlatıcı. Sonra da saçlarımı düzleştirip papatya tacını taktım.Ve aşağı indim . Kapıda bir taksi vardı hemen taksiye indim . Yarım saatlik bir yolculuğun ardından indim . Kırmızı bir halı ve etrafında meşaleler vardı.En sonunda ise takım elbisesinin içinde bir adet Kaan...Hemen ilerleyip Kaan'ın yanına ulaştım. Kaan gülümseyerek "Bak ben sana açılmak için kendimi çok zorladım.
Aslında Özgür ve Anıl olmasa asla sana açılamazdım.
Ama anlarsın ya sen kabul etmese bile senden çok hoşlanıyorum.
Benimle çıkar mısın?" Dedi hiç düşünmeden "Evet! "dedim. "Ama neden hayır de... bir dakika sen evet dedin!"diye bağırdı ve bana sarıldı.Sonra da cebinden bir kutu çıkardı.Kutuda çok güzel bir kolye vardı.Kolyeyi boynuma taktı.Sonrada beni sürükleyerek bir gölün kenarındaki tekneye bindirdi.Teknenin üstü çardak gibiydi.
İçi minderlerle doluydu.Ortada bir sofra vardı.Gölün üstü mumlarla kaplıydı.Oturduk ve hayatımda yediğim en romantik yemeği yedik.Sonra bana film izlemek ister misin diye sordu.Ben de kabul ettim tabii.Karaya çıkınca "Ne izleyeceğiz?" Diye sordum o da "Star Wars Yıldız Savaşları "dedi "Bu romantikliği çok güzel bozdun teşekkürler." Dedim bu sırada beni bir pufa oturttu.Ve elime bir kase mısır ve kola verdi.Ben hangi ekrandan izleyeceğimizi düşünürken o da oturmuştu."Nereden izleyeceğiz? "Diye sordum.Beni duymamazlıktan gelince de heey diye bağırıp biraz mısır attım.O da sağına dönüp "Pardon hanımefendi ben onu uyarırım."deyip bana döndü ve "İnsanları rahatsız etme lütfen yukarı bak film başladı." Dedi.Yukarı bakınca yıldızların ne kadar güzel olduğunu gördüm.Birkaç saat sonra uyku sersemi olmuştum.O sırada Kaan beni kucaklayıp arabasına bindirdi. Arabanın homurtuları eşliğinde tatlı bir uykuya daldım. Hayatımın en güzel gecelerinden birini geçirmiştim.

Mehaba! Ne kadar geç kaldığımın farkındayım ama bu aralar sınavlar vardı.Trabzon ve Ankaraya gitmem gerekti.Bunun haricinde pek bir bahanem yok.Ve bölümdeki Kaan'ın yaptığı sürpriz Sana Bir Sır Vereceğim dizisinden alıntıdır.Bunun haricinde tainim İzmir'e çıktı ve Temmuzun sonuna kadar internetim olmayacak çünkü Memleketim Nevşehir'de olacağım sizi seviyorum 😘😘

ÇILGIN KIZLAR ÇETESİ Where stories live. Discover now