Tanıtım

14K 567 89
                                    

Göz göze geldiği tüm savunmasız bedenleri ele geçirebilir.

Metroda, gemide, kalabalık bir caddede... Ona her yerde rastlayabilirsiniz. Gözlerine baktığınız anda onun alanına girmiş olursunuz ve bedeninizi ele geçirmesi sadece birkaç saniyesini alır. Orada istediği kadar kalabilir, sizi istediği gibi yönetebilir.

O, gezgin bir ruh.

Bir beden hırsızı.

Bu oyunun tek bir kuralı var; kendi bedenini kaybetmemesi gerek.Geri dönebilmesinin tek yolu kendi gözlerine bakması.

Üç saatlik bir tren yolculuğunu daha eğlenceli bir hale getirmek için gözüne kestirdiği bedene yerleşen Adrian, ölümcül bir hata yapar. Bedenini gözden kaybeder ve kendini çaldığı bedene haspolmuş bulur. Geri dönebilmesinin tek yolu, milyon nüfuslu bir şehirde kendi bedenine rastlamasıdır ve bu, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

"İlkokulda her şey basitti. Matematik dersinde sıkıldığımda kendimi bahçede top oynayan çocuğun yerine koyuyordum ve ders çıkışında kantinde kendimi bulup hayatıma kaldığım yerden devam ediyordum. Ama şimdi... Kaybolmuştum. Tamamen yabancı olduğum ve ne yapacağımı, nasıl geri döneceğimi bilmediğim bu bedende hapistim. Ve lanet olası bedenim, kim bilir hangi cehennemdeydi..."

Yakınından bile geçemeyeceği bir dünyanın tam ortasında kendini bulan Adrian, tehlikenin kucağına düşmüştür. Bir gün geri döneceğini ummaya devam ederken, çaldığı bedende kalmasını istemesine neden olacak bir şey başına gelir.

--

Herkese merhaba! Yayımladığım dördüncü hikaye ile buradayım!

Devam eden uzun soluklu bir kurgum, Buzun Fısıltısı, tamamlanmış Bir Parça Umut, yine henüz yeni başladığım Ölü Ruhun Fısıltısı'ndan sonra, dayanamadım, yapmamam gerektiği halde bu kurgumu da buraya yükleyiverdim. Kurgu iskeletini çıkarıyorum, ilk bölümü bitirmek üzereyim. Olabildiğince çabuk düzene koyup, bölümleri bir an önce atmak istiyorum ama devam eden iki hikayem yüzünden biraz gecikme yaşanırsa, şimdiden üzgünüm.

Lütfen yorumlarınızı bana söyleyin. Bana büyük bir iyilik yapmış olursunuz! Yakında görüşmek üzere. x

Beden Hırsızı (Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin