Scriu pentru că am ceva de spus

788 48 19
                                    

Olivia Heartstorm este autoarea romanului „Nostalgia Pianului fără clape" și a poveștilor scurte „Triunghiul celor cinci" și „Capcana Iadului"

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Olivia Heartstorm este autoarea romanului „Nostalgia Pianului fără clape" și a poveștilor scurte „Triunghiul celor cinci" și „Capcana Iadului". Despre ea am aflat că este studentă în anul patru la facultatea de farmacie „UMF Carol Davila" din Bucureşti. Timp de mai mulți ani a optat pentru facultatea de Medicină însă s-a decis în ultimul moment să îşi schimbe viitoarea profesie. Până în această clipă nu a regretat absolut deloc decizia luată. Consideră că meseria de farmacistă i se potriveşte mai bine. Adoră să citească o carte bună cu o cană de ceai lângă ea, de obicei negru cu aromă de mere şi scorțişoară. Îi place să asculte muzică, în special muzică rock, şi alege melodii care transmit un anumit mesaj şi o inspira astfel încât să îşi continue ideile abordate în cărțile pe care le scrie. A dezvoltat o anumită pasiune pentru serialele de acțiune şi mister, dar şi pentru filmele psihologice aşa că atunci când vizionează ceva optează pentru aceste categorii.

Evan Stood : Să începem cu începutul. De unde Olivia Heartstorm?

Olivia Heartstorm: Olivia este doar un nume care îmi place mult şi care se potriveşte foarte bine cu Heartstorm. Acesta din urmă mă defineşte complet, pentru că sunt o persoană impulsivă şi cu greu îmi pot controla furtunile ce se iscă destul de des în sufletul meu. Consider că dacă m-aş putea descrie printr-un singur cuvânt, acela ar fi cu siguranţă Heartstorm.

ES: Furtunile din sufletul tău s-au refulat în povestea de dragoste dintre Ethan și Charlotte din „Nostalgia Pianului fără clape?"

OH:Consider că acesta este scopul final al lucrării mele: acela de a-mi potoli furtunile ce mă mistuie de atâtea ori. Recunosc faptul că îmi folosesc personajele pentru a restabili echilibrul în interiorul meu de câte ori am ocazia.

ES:Dacă ar fi să caracterizezi dragostea lui Charlotte şi a lui Ethan printr-un singur cuvant, care ar fi acela?

OH:Aceasta cred că este una dintre cele mai uşoare întrebări la care a trebuit să răspund, pentru că e simplu: iubirea lor este distructivă din toate punctele de vedere.

ES: Sper ca întrebarea asta să fie mai grea. De vreme ce sufletul tău e plin de furtuni, iar personajele tale se distrug reciproc, cât la sută este realitate în romanul tău și cât la sută este ficțiune?

OH:Personajele mele reprezintă anumite trăsături proprii duse la extrem. Sunt fericită să îţi spun ca nu am trecut niciodată în viaţa mea printr-o asemenea relaţie nimicitoare, deci toate întâmplările descrise în „Nostalgia pianului fără clape" sunt sută la sută fictive. Asemănarea intervine în momentul caracterizării lui Ethan Reed şi a lui Charlotte Brown. Deşi semăn mai mult cu Charlotte, nu pot nega faptul că o bună bucată din Ethan îmi aparţine.

ES: Deci în viața privată nu ai un prieten, un iubit și o relație-uragan?

OH: Nu, viaţa mea este destul de liniştită. De fapt, de cele mai multe ori sunt atât de ocupată cu facultatea şi cu scrisul încât abia am timp pentru prietenele mele. Karina mă ceartă destul de des pentru acest lucru.

Cuvinte dincolo de CuvinteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum