κεφάλαιο 1

30.8K 1.3K 138
                                    



Βαρέα και ακόμα πιο Ανθυγιεινά..


Ο Άρης και η Χριστίνα συνεχίζουν να ζουν ευτυχισμένοι και αγαπημένοι... ο γιός τους ο Στέλιος πάλι, αρχίζει να ζορίζεται... μόλις είκοσι δύο χρονών και τα βρήκε μπαστούνια με αυτήν που του έτυχε!! Λένε ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!


Στέλιος... παιδί ενός μεγάλου έρωτα! Έχει κληρονομήσει όλα τα καλά στοιχεία των γονιών του! Ομορφιά, άγρια σαν του πατέρα του και αφοπλιστική σαν της μητέρας του. Χιούμορ, ανά πάσα στιγμή γίνεται η ψυχή της παρέας, το χαμόγελό του, τους κερδίζει όλους και η κιθάρα του αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Εξυπνάδα, από τους πρώτους στην σχολή του και με χαρά μοιράζει τις γνώσεις του στους συμφοιτητές του. Εργατικότητα, από μικρό παιδί ακολουθούσε τον πατέρα του στις οικοδομές και συνεχίζει όποτε έχει χρόνο. Προσαρμοστικότητα, όποτε χρειάστηκε να μείνουνε για κάποιους μήνες εκτός Αθηνών, το δέχτηκε με χαρά και αμέσως βρήκε φίλους. Υπομονή με τους ανθρώπους και με καταστάσεις που την χρειάζονται. Επιμονή έτσι του μάθανε ότι κερδίζεται η ζωή, αλλά ποτέ δεν έχει χρειαστεί να επιμείνει για κάτι, τουλάχιστον όχι ακόμα! Κορίτσια; Πολλά, ποτέ δεν του έλειψαν και ποτέ δεν τα αναζήτησε, πάντα βρισκόντουσαν γύρω του! Κολλητός; Ο Δημήτρης, γιος του Μάνου και της Όλγας! Συνοδοιπόρος του στα πάντα από μικρά παιδιά, οι σκανταλιές τους έχουν αφήσει ιστορία...

Αλίκη... Μόλις δεκαοκτώ χρονών... Έξυπνη, αριστούχα μαθήτρια με υψηλούς στόχους, ελπίζει να περάσει ιατρική στην Αθήνα. Όμορφη, μεσογειακή ομορφιά, καστανά μαλλιά, καστανά αμυγδαλωτά μάτια και κορμί γεμάτο καμπύλες που συνήθως το κρατάει κρυμμένο. Απόμακρη, τα τελευταία δύο χρόνια το είχε ρίξει στο διάβασμα και είχε χαθεί από τον κόσμο και από τους φίλους της. Σοβαρή, για την ηλικία της η συμπεριφορά της, πολλές φορές είναι υπερβολική με αποτέλεσμα να την αποκαλούν σνομπ. Εργατική, τα σαββατοκύριακα δουλεύει στο εστιατόριο των γονιών της και τα καλοκαίρια δουλεύει καθημερινά εκεί. Αγόρια; Υπήρχε κάποιος στα δεκαέξι της που θέλει να ξεχάσει, το προσπαθεί, αλλά δεν είναι εύκολο αφού τον βλέπει συχνά. Κολλητή; Η Ηλιάνα, τα σπίτια τους στην ίδια γειτονιά, από το νηπιαγωγείο είναι μαζί και συνεχίζουν.

Ο Στέλιος έχει να πάει στη Λήμνο σχεδόν έξι χρόνια. Θυμάται την Αλίκη αμυδρά, σαν το μικρό εκνευριστικό κοριτσάκι που έτρεχε πίσω τους. Το εξοχικό που αποφάσισαν να χτίσουν οι γονείς του στη Λήμνο, θα τον αναγκάσει να περάσει εκεί όλο το καλοκαίρι του και να αποχωριστεί το υπέροχο Ναύπλιο, που τα τελευταία χρόνια επισκεπτόταν στις διακοπές του.

Η Αλίκη θυμάται τον Στέλιο σαν τον ήρωα του παραμυθιού που κάποια στιγμή μεγάλωσε, άρχισαν να τον ενδιαφέρουν τα κορίτσια και απλά μεταμορφώθηκε σε αγόρι! Για αρκετά χρόνια, τα καλοκαίρια περίμενε να τον συναντήσει, αλλά εκείνος δεν επέστρεψε ποτέ. Ότι ήξερε γι'αυτόν, το μάθαινε από τους γονείς του που επισκέπτονταν το νησί πολύ τακτικά.


Η συνάντηση τους θα ταρακουνήσει το νησί και ας ελπίσουμε να μείνουν όλα στη θέση τους.... Μπορεί και όχι!

Αυτή θα είναι η καινούρια ιστορία μου, ελπίζω να την αγαπήσετε όπως τις προηγούμενες! Στέλιος και Αλίκη – Αλίκη και Στέλιος μια κόντρα ξεκινάει και θα είναι εκρηκτική! 

By margaritapoly

Βαρέα και Ακόμα πιο ΑνθυγιεινάΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα