Hayatımdaki Gölgeler

15 2 1
                                        

YENİ OKUL
Merhaba arkadaşlar adım Ada Özkan. Üniversite 1 öğrencisiyim. Ailem Eskişehir'de. Yeni bir okula İzmir'e geldim. Geldiğim okul ne iyiydi nede kötü. İzmir'de küçük bir evde kirada kalıyorum. Her ay annem para gönderiyor. Ben bu olaydan biraz rahatsız oluyorum tabii. Hem okuyup hem çalışabilirdim diy mi ?

Her insan gibi sabah yataktan kalkmak istemedim. Malesef okulumun ilk günü olarak yatağımdan ayrıldım. Elimi yüzümü yıkayıp kahvaltı ettim. Okul formamı alıp giydikten sonra belime gelen uzun hafif sarıya kaçan saçlarımı at kuyruğu yaptıktan sonra aynada kırıstal mavisi olan gözlerime daldım. Aynada kendimi ikişer tane görünce hemen çantamı alıp çıktım.

Okula geldikten sonra müdürün odasına gidip sınıfımı öğrendim. Müdür "Sınıfını bulabilir misin yoksa-" lafını tamamlamadan "bulurum. Birinin gelip göstermesine gerek yok." deyip odadan çıktım.

Sınıfımı bulup içeri girdiğimde herkes etrafa saf saf bakınıyordu. Kimse kimseyi tanımıyor,konuşmak için fırsat arıyorlardı. Belliydi. En arkada boş sıra bulduğumda oturdum. Hoca derse girince konuşmayan sınıfta dahada suskunluk oldu. Ve ben bundan baya rahatsız oldum. İçime kapanık bi kız değildim. Deli doluydum. Öğretmenimizin adının Mine olduğunı öğrendim. Hepimize isimlerimizi sorup "Bu ders tanışma dersi olsun. İlk günden sıkmıyım sizi." dediğinde herkes yanındaki arkadaşı ile tanıimaya başladığında soluma dönüp "merhaba janjan" dedim. "Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz deyil mi ?" diye sordum çantama. Malesef yanımda kimse oturmuyordu. Kıvırcık saçlı kahverengi gözlü bir kız yanıma oturup "tam kafa dengimsin" dediğinde şaşordım. Devam etti "bende kimse olmadığında genelde eşyalarla konuşurum"dedi. Normal şartlar altında utanamam gerekti ama ben hiçbir konuda utanmazdım.
Kıza gülücük attım. Zil çalasıya kadar muhappet ettik. Kızın adının Naime olduğunu öğrendim. Tatlı kızdı.

MERHABA OKURCULARIM. BU HİKAYEYİ YAZMAYA YENİ BAŞLADIM. OKUMANIZI ÇOK İSTERİM. VE BEĞENMENİZİ. SADECE OKUYUN VE BEĞENİN. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.

NOT:HİKAYEM HAKKINDA DİLEK VE ŞİKAYETLERİNİZİ BİLDİRİNİZ...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 06, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Hayatımdaki GölgelerStories to obsess over. Discover now