0.0

27.9K 167 18
                                    



Harry Potter..Seçilmiş kişi.. Draco Hogwarts'a geldiği günden beri tüm ilginin Harry'nin üzerinde olmasından nefret ediyordu.O bir Malfoydu.Genlerinden gelen Malfoy-Potter düşmanlığını devam ettiriyordu.

Bu sene 3 Büyücü Turnuvasında 4.kişi olarak Harry Potter'ın çıkmasına şaşırmıştı.İlk başta hile yaptığını düşünmüştü.Ama bugünki ejderha görevinden sonra düşünceleri değişecekti.

Harry ise son zamanlarda arkadaşlarıyla yaşadığı sıkıntılardan dolayı oldukça sinirli ve kibirliydi.Tüm okul tüm Gryffindor binası ona sırtını çevirmişken sakin kalmasını bekleyenlere kin kusuyordu.Cedric'e ejderha görevi hakkında ipucu verdikten sonra binaya dönerken Malfoy'un sinir bozucu sesini duydu.

"Hey Potter"

Zaten sinirliydi.Ondan çıkarmak için güzel bir andı.Yumruklarını sıkarak Draco'ya döndü.

"Ne istiyorsun Malfoy?"

Ağaca tırmanmış platin saçlı çocuk aşağıya indi.

"Babamla iddiaya girdik Potter.Ona göre en fazla 5 dakika dayanabilirmişsin.Ama ben 10 dakika dedim"

Yüzüne ukala sırıtışını takan Malfoy yavaşça Harry'nin dibine girmişti.Bahçedeki herkes bu ikilinin atışmalarına alışmıştı.Kimin galip geleceğini bekliyorlardı.

"Senin baban kötü biri Malfoy.Sende öylesin.Sana acıyorum"

Yüzüne tükürücek gibi konuştuğunda Draco kaşlarını çattı.Babasının kötü biri olduğunun farkındaydı ama kendisinin özünde kötü biri olmadığını bildiği için biraz alındı.

"Umarım bu görevde ölürsün Potter.Cenazende en ön sırada olmak için can atıyorum"

Harry omzundaki çantasının askısını daha çok sıkarken Draco'yla burun burna geldiğinin farkında değildi.Oldukça yakınlardı.Ve bu yakınlık daha önce hiç yaşanmamıştı.

Son günlerde Harry ilgisinin Cho'dan hemcinslerine kaydığının farkındaydı.Dracoya uzun uzun baktı.Etraftaki herkes susmuş ve Harry'nin vericeği cevabı bekliyordu.Bir anlık dili tutulmuştu.Draco'nun yakından ne kadar çekici göründüğünü yeni farketmişti.Saçlarının esen rüzgar sayesinde hafifçe yüzüne vuruyor oluşu ne kadar da yumuşak olduğunu hissettirdi.

Draco ise kaşlarını çatmış burnundan soluyordu.O kötü biri gibi duruyordu ama değildi.Haykırmak istedi.'Ben kötü biri değilim Potter' demek istedi ama diyemezdi.Babası ona böyle davranmasını emretmişti.

Zümrüt yeşili gözlerini bu kadar yakından görmek Draco'yu biraz bozguna uğrattı.Kendine gelip bir adım geri gitti ve bağırmaya başladı.

"Korktun mu Potter?"

Sesiyle Harry daldığı hayal dünyasından sıyrıldı ve aklına 2.sınıftaki düellolarında ettiği laf geldi.

"Senden mi?"

Etraftan 'oo' sesleri gelirken hafifçe sırıttı.

Draco asasını sıkıştırdığı cebinden çıkararak Harry'nin boynuna doğrulttu.

"Ne yapıcaksın?" dedi alayla Potter.Draco çok sinirlenmişti.Harry Potter'dan bir anlığına etkilendiğini hissetmişti.O yakınlık ikisine de iyi gelmemiş olacakki Harry de asasını çıkararak Draco'nun yüzüne doğrulttu ve bağırdı.

"Sersemlet!"

Draco neye uğradığını şaşırarak arkasındaki ağaca toslarken rezil olmaması gerektiğini düşündü ve herkesi şaşırttı.

Ayağa kalkıp acısından sızlanıcağını bekliyorlardı fakat Draco elindeki asayı cübbesinin altından görünmeyecek şekilde Harry'ye doğrultup "Sersemlet!" diye bağırdı.

Harry ise büyük bahçede yere çakılırken Hermonie koşarak yanına gelip Draco'ya bağırmaya başladı.

"Seni aptal! Ne yaptığını sanıyorsun!?"

"Kapa çeneni bulanık"

Harry'yi yerden kaldırmaya çalışırken Draco'ya sinirle baktı ve arkadaşına döndü.

"Harry bir yerin acıyor mu? İyi misin?"

Zümrüt yeşili gözleri Draco'dan ayırmazken Hermonie'yi geçiştirip ayağa kalktı.

"Bu burda bitmedi Malfoy"

Draco ise hala pis sırıtışıyla Harry'ye bakıyordu.Harry yavaşça bahçeden binaya doğru Hermonie ile ilerlerken Draco içinden geçirdi.

'Biliyorum Potter.Bu sene çok eğleneceğiz.Ölmezsen.'




Merhabalarrr.İlk Drarry hikayeme hoşgeldiniz.Umarım beğenirsiniz.

One Last Change-DrarryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin