3

6.2K 177 37
                                    

Kagami'nin bakışı

Basketbol klübüne girdiğimden beri bir hafta geçmişti e kurokonun varlığına yavaşça alışıyordum sanki . Bu arada mucize nesil ve altıncı olayını öğrenmiştim ; İki yıl önce teikou orta okulunda mucizenesil denilen bir takım varmış ve bu beşli takım inanılmaz dercede iyilermiş ancak hayalet oyuncu denilen bir altıncı varmış , onu oynarken kimse görmemiş yada herhangi bir şey yaparken yani tam bir hayalet oyuncu . Ancak kuroko'yu oynarken hiç görmedim yani bütün hafta boyunca çilekli milkshek'i ile bizi bir köşeden izledi sadece . Arada sırada gözlerimiz denk geliyordu ve ben ona seksi olduğunu düşündüğüm mükemmel bakışlarımdan yolluyordum ancak o kafasını sanki hiç bir şey yokmuş gibi çevirip çilekli milkshek'ini içiyordu , Beni o lanet milkshek'ten daha fazla sevmeni sağlıyacağım görürsün bak!

Kuroko'nun bakışı

Gözlerim istemsizce bana bakan kagami-kun'a döndü , o sırada kagami-kun bana salakça bir bakış attı , aptal mı bu ? Önüme dönüp kutsal çilekli milkshek'imi içmeye devam ettim . Okuldan çıkınca biraz dolaştım ve hava kararmaya başladığında eve döndüm , kapıyı çaldığımda amcam elinde bir bavul ile beni karşıladı , bavulu üzerime attı ve konuşmaya başladı .

"Artık burada yaşayamazsın , sevgilim buraya taşınıyor ve sende artık yeterince büyüdün kısacası ne halin varsa gör , okulda falan kal ne bileyim , sana para vereceğim her ay al ilk avansın "

dedikten sonra üzerime bir zarf attı ve kapıyı sertçe kapattı . Lanet olası adam , Zarfı cebime koydum ve bahçede kalan basket topumla birlikte bavulumu alarak sokaklar da boş boş yürümeye başladım ...

Yoldan aldığım milkshekim iler yürürken okullun yakınlardında bulunan küçük bir basket sahasına girdim ve oturmaya başladım , ne yapacağım şimdi ben ..

Kagami'nin bakışı

Kuroko'nun nasıl beni sevmesini sağlarım diye düşünürken basket oynamak için evin yakınlarında ki sahaya gelmiştim , içeriye girdiğimde ay ışığında parlayan mavi saçları hemen fark ettim , boş gözlerle milkshek'ini içiyordu - acaba kaçırsam mı hazır kimsede yok - Ne düşünüyorum ya ben iyice kafayı yedim . Kafamı iki yana hızla salladım sonra ona doğru ilerlemeye başladım ancak dikkatimi bir şey çekti yanında kocaman siyah bir bavul vardı .

"Hey kuroko "

"Kagami ?"

"Naber ?"

Cevap vermedi

"Bu saate burda ne yapıyorsun hava da soğuk , istersen bize gidelim "

"Yok hem aileni rahatsız etmiyeyim bu saatte "

"Tek başıma yaşıyorum "

Dedikten sonra bavulu elime aldım ve kurokoyu da benimle birlikte eve sürüledim ...

Eve geldiğimizde bavulunu misafir odasına koydum , yolda gelirken bana herşeyi anlatmıştı o lanet amcasını öldürmemek için zor duruyorum . Bavulu bırakıp kuroko'nun yanına salona geçtim her zaman ki gibi çileklisini yudumluyordu .

"O kadar lezzetli mi "

dediğimde kafasını salladı , elinden aldım ve bir kaç yudum içtim , yüz ifadesi acayip sevimliydi bitireceğimden korkuyordu ve gözleri kocaman olmuştu aklıma gelen hınzırlık ile gülümsedim , bir yudum aldım ve hızla ona yaklaşıp öptüm çileklisinden onada içirdim ve hepsini yuttu , öpüşmeyi biraz daha derinleştirdim ve ağzında dolanmaya başladım , bana karşılık verdiğinde o kadar mutllu oldum ki ellerimi beline sardım hızla ...

Siyah Ve Kırmızı(düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin