"Ee ne diyorsun Serkan abicim çalışmamıza değmiş mi?"dedim. Telefonu omzuma şıkıştırmıştım. Parmaklarıma yeni oje sürdüğüm için arada üflüyordum."Tabi ki abim ben biliyordum seçeceklerini birinci mülakata da girseydin o zamanda kazanırdın."dedi. "Püf püf aynen abicim sakatlanmasaydım senin salonda, kesin ilkinde kazanırdım."dedim. Bir yandan da ojeleri mi kurutuyordum.
"Aferin kızıma ya yarın gel de kutlayalım.Seni çok özleyeceğiz"dedi. İçim burkuldu biraz ama ona belli etmeyecektim.
"Püf püf tamam o zaman abi bugün kutlayalım çok iyi olur. Çünkü yarın hazırlık yapacağım, sonra ver elini Muğla.."dedim.
"Kızım ne üfleyip,püflüyorsun ikide bir kulağımın dibinde.!"dedi. Birden kıpkırmızı oldum.
"Yok yok abi ojem kurusun diye şey ettiydim sana değil yani."dedim. Rezil olmuştum kendi kendime güldüm.
"İyi hadi bakalım görüşürüz."dedi.
"Görüşürüz abicim"dedim. Telefonu kapattık.
Ojelerime baktım. Taşmıştı telefonu tutarken. Sinir olmuştum. Söylene söylene ojeyle asetonu aramaya başladım. Odam çok dağınıktı,hiç bir şeyi bulamıyordum.Ne zaman düzenliydi ki diye düşündüm. Off çekmece de yok,makyaj dolabımda yok. Neredeydi bu..
Zil çalmıştı. Açmak için kapıya yöneldim. Aydın gelmişti,benim biricik aşkım. " Aşkım hoş geldin"dedim sevinçle ama o Suratsızdı yine..
"Hoş bulduk Ceyda"dedi. İçeriye girip kanepeye attı kendini."Arkasından gittim. Ona ne oluyordu böyle.. "Bugün BESYO'dan aradılar, Pazartesi günü kayıt için gideceğim. Şimdilik orada bir yurt ayarlayacağım sonra bu evi satıp bir şeyler bakarız. "dedim. Kucağına otururken. Birden sinirlendi. Sertçe itti beni ve ayağa kalktı. "Ceyda bunu bana neden yapıyorsun"dedi."Haa! Neden!!"
"Birşey yaptığım yok! Ne oluyor sana"dedim. Tiskinerek baktı bana"boğucusun Ceyda niye benim peşimden geliyorsun istemiyorum." "Aynı üniversite de olmamızın nesi kötü anlamadım "dedim. İncinmiştim.Hışımla yatak odasına gitti.Bağırıyordu"Serkan abimle spor salonunda peşimden gelmek için çalıştın, senin gibi çıt kırıldım bi kız nasıl oraya gider diye şaşırıyordum bide. Hep arkamdan iş çeviriyorsun. Bana ne istediğimi bile sormuyorsun..! " Bir iki eşyasını aldı.Dışarı çıktı. Bana bakıp; " geleceğim de seni istemiyorum"dedi ve gitti. Şoka girmiştim.
"Beni seviyordun ne oldu şimdi.." diye bağırdım arkasından.
Attım kendimi yere delice ve şuursuzca ağlamaya başlamıştım. Ayaklarımı yere çarpıyordum.Sert bir şeye çarptı ayağım acıyla kalktım baktım.
Ojelerimi bulmuştum artık..
YOU ARE READING
12 GENÇ KIZ
ChickLitBir genç kız ne ister ..? Aşk ister ,dostluk ister,sevmek sevilmek ister Sizce bu kadar mı? Hayır! Bir genç kız tutku, macera,heyecan,aksiyon ,aşk,nefret,ihanet,beğenmek ,beğenilmek ve bazen de yağmurda ıslanmak ister ;) Aslında bir genç kız "HAYA...
