Tanışma

54 6 1
                                        

Daha yeni 19 yaşına giren masal ikinci senesinde üniversite kazanmayı başarmıştı mutluluktan duvarlara kafa mı atmadı komşu çocuğuna naber lan komşu çocuuuu mu demedi kendisini kaybeden kızımız anlatsın kendini Umarım beğenirsiniz iyi gülmeler ^_^

Oh be ulan oh be bir an kesin gitti kazanamadık dedim ama yakaladık üniyi ucundan . Çok ders çalışan birisi olmadım hiç bir zaman ama boşlayan biriside değildim annemin gözünde namı değer komşu çocukları gibi olamadım yanii anlayacağızın annem duymasın ama bir keresinde o kızı güzel bi dövmüştüm küçüktük tabi annem sürekli bunu övünce " ver len çikilatanı vermezsen senin gözünü debbiklerim hıııı " diye hergün aldım kızın elinden neyi var neyi yoksa haketmedimi haketti oh .

Neyse bugün okula kayıta gidiyordum ki onu gördüm Allah'ım onu yaratırken beni eksik bırakmış o ne çocuk be diye düşünürken ağzımın suyu akmasın diye kontrollü davranmaya çalışıyordum ki bana doğru geldiğini farkettim anam geliyo valla geliyo ayyyy şimdi düşecem tam buyrun diyecektim ki film sahneleri gibi arkamdaki kıza sarıldı .

Ben demiştim beni eksik yarattı diye Rabbim . Girdim içeri kayıt falan derken işler baya uzadı bir sürü insan kalabalık ortam kendi kendime ona bakıp gülüyorum buna bakıp gülüyorum derken bi çocuk daha gördüm ay resmen miss turkey çirkinler şahı bu sefer bana doğru yaklaştığına emindim etrafa baktım kaçacak bir yer yok ,
" olsun be dedim masal çirkin olsun başka kızlar bakmaz işte hadi evlenin yürü be " diye iç sesimle savaşırken yanıma iyice yaklaştı aklımı okur gibi

- Yok yok merak etme evlenmem seninle çocuklarıma yazık be tipe bak ahahah , demedimi .

- Pardon anlamadım ?

- Anladın sen anladın yenisin galiba buralarda ben kütüphane sorumlusu Mert tanıştığıma memnun oldum küçük hanım canın sıkılmış gibiydide kitap okumak istersin diye düşündüm,

diyerek elindeki bir kaç kitabı bana uzattı teşekkür ederek aldım tabiki tamam öküzüzde çocukta bizi düşünmüş okuyayım bari dedim ve o günüde akşam etmiş bulundum çıkarken yanına uğrayıp kitapları bırakacaktım ama ortalıkta yoktu masaya bırakıp bir not yazdım
" evlenmememiz yeni nesile çok faydalı olacak , kitaplar için tekrar teşekkürler .."

Eve geldiğimde çok yorgundum ayakkabıları fırtalır fırlatmaz düştüm yatağa abi ben zaten yorgum gelip duş alabilen insanlara hayranım mümkün değil benim totomu kaldırıp duş almam Allah yardımcıları olmuş onların maşallah .

Ertesi hafta okul başladı ilk bir kaç gün gitmedim ay hiç sevmem tanışma fasıllarını derken 3. Gün bi gidip bakayım diye en süslü halimle okula gittimmm . İçeri girer girmez mert'i gördüm gülümsedi ama yanıma gelmedi zaten yalnızım keşke gelseydi sap gibi dolanmayıda hiç sevmem .

Kızların hepside uyuz sürtükler etekleri evde unutmuşlar unutmayanlarada köpek saldırmış olmalı etekleri parça pinçik .

Sınıfa girip en arkada görünmeyen bir yere oturdum kimse bulaşmasındı derdim giren kızların hepsi afet bense yapay baraj gibi yanlarında ayyyy kendimden tiksiniyorum .
Çirkin bi kız değilim kendimide severim up uzun saçlarım var beyaz tenli ela gözlüyüm bebek suratlılardanım hiç çekici değilim yani onlar tam bi sürtük dostlar .

Onu gördüm sınıfa öyle bi girdi ki etraftaki herkesi unutmuştum çok yakışıklı değildi ama çok sempatikti yüz ifadesi gülücükler saçarak girdi içeri esmer bombam herkeside tanıyo gibiydi tanıyordu tanımış lan hocaymış tövbe ya az kalsın dibim düşüyodu direk bana baktı gözleri parlıyodu
- tanışma faslını sevmeyen bir hanım efendi diye seslendi önce anlamadım mal mal baktım adama oooo sesleriyle ayıktım
- Evet aynı sınıftayız diye herkes adımı bilsin istemem dedim lan ben ne diyorum ya herkes ukala der gibi baktı bana kızlar yiyecek gibi erkekler dalgasında şaka şaka hahaha diye bağırmaya başladım Allah'ım nolur beni sustur .

Ruh Öküzüm (!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin