Selamm yeni bir kurguyla karşınızdayımm!! Hikayede adımız Beren Arel ama siz isterseniz kendi adınız olarak düşünebilirsiniz. 19 yaşındayız idol housda girlband için stajyeriiiz!!
***
Sabah 5. Kez çalan alarmımla gözümü ovuşturarak kalktım. Tam alarmı erteleyecektim ki bugünün final günü olduğunu hatırladım. Hem boyband hem de girlband gruplarına kimler girebilmiş açıklanacaktı bugün.
Hemen kalktım ve hazırlandıktan sonra arkadaşım Selin ile kahvaltıya indik. Herkes çok heyecanlıydı beraber gruba kimlerin seçileceğini vb konuşuyorduk.
Kahvaltımın sonlarına doğru stajyerlerin grubuna gelen bildirimle telefonuma baktım, benle beraber masadakş herkes telefonuna gelen bildirime baktı.
***
İdol house
Eda: Kahvaltılarınızı ettiyseniz aşağıya gelin yayın yapacağız. Yaklaşık bir buçuk saat sonra hazırlanacağız ve elemelerim yapılacağı yere gideceğiz. 👍¹¹ ❤³.....
***
Telefondan kafamı kladırdığım an Selin ile göz göze geldik.
Odama çıkıp günlük birşeyler giyindikten sonra aşağıya indim.
¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Aşağıya indiğimde kızların sol, erkeklerin ise sağ tarafa oturduklarını görünce Selin'in yanına geçtim hemen.
Yayının ilk dakikaları, soru cevap ve sohbetle geçiyordu.
Fanlar soru soruyor cevaplıyoruz ara sıra da sohbet ediyorduk.
Chati okurken birşey dikkatimi çekti, bazı fanlar ship yapıyordu ve Milan ile Beni shiplemeye başlamışlardı.
Başta bir kişi yazdı, sonra İki üç diye artmaya başlamışken tüm chat 'Milber'cilerle dolmuştu.
( ' ifadesini içimizden okuduğumuz şeyler için kullanacağım.)
'ARKADAŞLAR MİLAN CHATİ OKURKEN SIRITTI MİLBER GERÇEK OLABİLİRMİ??'
yorumu gördüğüm an kafamı hafifçe kaldırıp Milan'a baktım. Onunda aynanda bana baktığını görünce aynı anda gözümüzü kaçırdık.
Erkeklerden bazıları konuyu değiştirmeye çalışsa da pek işe yaramadığından konuyu kısa kesip yayını kapattık.
Yayın kapandığında gözüm saate ilişti.
17.23
Gitmemize son 2 saat kalmıştı ancak zaten hazırlanmam bir saat olduğu için odama çıktım.
Arkamdan gelen Selin'in sesiyle ona döndüm.
"Chat haklı olabilir"
Anlamamışça Seline dönünce açıkladı.
"Chati diyorum. Haklı diyorum. Birbirinize bakışınızı görmeliydin!! Tanımasam aşık sanarım."
Hemen inkar etmeye başladım.
"Hayır Ne alaka Milan ve Ben?"
Alayla gülerek konuşmaya devam ettim.
"Çok saçma asla olmaz"
"Kim bilir?"
"Selin!"
"Beren?"
Göz devirdikten sonra hazırlanmaya başladık. Hazırlandıktan sonra aşağıya indik birşeyler atıştırdak sonra arabalarımıza bindik ve yola çıktık.
Vardığımızda gereksiz stresli olduğumı fark ettim. Belki de gereksiz değildi. Ya emeklerimin karşılığını alacak ve gruba girecek, ya da kaybedecek ve tıp okumak zorunda kalacaktım.
Eda abla başta konuşmalar yaptıktan sonra sahneye ilk girlband grubunu çıkardı ve final gecesi için son performansımızı sergiledik.
Sahnede kendim olabiliyordum. Bunca zamandır aile içinde önemsenmeyip yeteneklerimin göz ardı edilmesi sonucu kendim olamamıştım. Ailemin istediği kız olarak tıp okumuş ve mükemmel bir üni kazanmıştım.
Ancak reşit olduğumdan belki bir şansım olur adına idol house'a başvurmuş, kabul edilmiş ve tüm yeteneklerimi sergilemiştim.
Bu benim tek şansımdı. Ya gerçekten kazanacak, ya da kaybedecek ve ailemin istediği gibi tıp okumak zorunda kalacaktım.
Performansımız bittiğinde neredeyse herkesin adımı tezahürat ettiğini gördüm. Evet, gerçekten de beni alkışlıyorlardı. Sanırım yavaş yavaş başarıyordum.
2 tane daha kız grubundan sonra 3 erkek grubu da performanslarını sergiledikten sonra hepimizi sahnede topladılar.
Bir tarafta erkekler, bir tarafta ise biz kızlar vardık.
Başta erkeklerin grubunun adı açıklandı. Crush Dsha sonra üyeler tek tek açıklanmaya başladı.
1,2,3.. Derken son üyeye gelmiştik. Tutmuş kimin seçileceğini bekliyorduk.
"Ve Crush grubunun 7. Ve son üyesi.."
"MİLAN ÖNDER"
İzleyicilerim bazıları destekliyor, bazıları ise Ayberk diye tezahürat yapıp yuhluyordu.
Nedensizce Milan'ın seçilmesine sevinmiştim. Bana ne oluyordu? Neden sevinmiştim? Herneyse kendimi toparlamam lazım. Hayatımın dönüm noktası az sonra belli olacaktı.
Erkekler konuşma yaptıktan sonra sora kızlara geldi. Bir kaç kişiden sonra, 5. Üye olarak Selin'in açıklandığını duyunca büyük bir sevinçle koşarak gidip Selin'e sarıldım.
6. Üyeden açıklandıktan sonra sıra son üyeye gelmişti. Zaten her açıklanan üyeden sırayla stres oluyordum ya seçilmezsem kaygısıyla.
"Ve StarNova grubumuzun 7. Ve son üyesi.."
Hepimiz nefesimizi tutmuş gözyaşlarımızla seçilecek son kişiyi bekliyorduk. Tam seçilmeyeceğimi anladığım sırada, umudu kaybettiğim sırada son üye açıklandı.
"BEREN AREL"
Birden ağlamaya başladım. Aylardır içimde tuttuğum kaygıların ve stresleri içimden attığımı hissediyordum. Evet, seçilmiştim. Ben seçilmiştim! Başarmıştım..
Bir kaç saniye sonra kızların yanına gittim ve elenen arkadaşlarım için üzülürken Selin'ini gördüm ve hemen yanına gidip ona sarıldım.
***
Evet ilk bölümümüz umarım beğenmişsinizdiiir bu bölümde pek MİLBER sahnemiz yok ama olsun bu bölümden sonra başlıyor asıl!! Herneyse beğendiyseniz oylamayı unutmayııın