" Anne gitmek istemiyorum bugün lütfen ama ya zorlamasan"dediğimde annemin siniri iyice artmıştı.
" O yataktan on saniye içinde kalkmassan telefonu vermek zorunda kalırsın"
Alalecele yataktan kalkıp okul formamı giydim . Aslında hocalar formalara çok dikkat etmiyordu ama fark ettikleri zaman ağzımıza ediyorlardı. Ben genelde okul eşofmanı üstüne kendi switlerimden giyiyordum çünkü daha rahat hissediyordum.
Abimde hazır olduğunda evden çıktık. Zaten okulumuz buraya gayet yakındı yürüme mesafesi 20 dakka olmasın rağmen araba ile beş dakika falan sürüyordu.
Okula ilk beni bırakırdı annem. Arabadan indiğimde neden her gün okula gitmemiz gerektiğini düşündüm çünkü çok saçma bir sistem olarak geliyordu bana. Aslında arkadaşım çook fazlaydı .Erkek kız fark etmeksizin herkesle iyi anlaşıyordum.
Kitap okumaya bayılırdım ananem buna çok oızardı tabi ama yapacak bişey yok. Zayıf bir kız değildim haifif balık etliydim onun dışında problemim yoktu. Sarı saçlı yeşil gözlü bir kızdım. Sevgilim yoktu olmasında zaten.Annemle aram asla iyi olamıyordu ben ne kadar çabalasamda hep benden uzak duruyordu.
Abim çok başarılı bir öğrenciydi ve bu sene üniversite sınavına girecekti ,aramızda bir yaş vardı ama annem onu daha çok seviyordu. Annemi asla anlayamıyordum .neden beni sevmediğini hep sormak istiyordum ama buna cesaret edemiyordum. Bu üzücü bir şeydi çünkü bir kızın annesine ihtiyacı olurdu ,arkadaş olurlardı, ama bizde bunların hiç biri yoktu.
Okula vardığımda Ayşegül hocanın yine dişine bulaşmış rujuyla bana gülümsediğini gördüm. Hiç aynaya bakmaz mıydı bu kadın?Her neyse ben de ona gülümsedikten sonra İnci kuşuma selam verdim.
Ve ve ve onun suratını görene kadar günüm gayet güzel geçiyordu... Kaan... bu çocuğa sonradan dönücem o yüzden şimdilik boşverin.Göz devirip yanından geçtim o sırada Beloyu gördüm. Belinay benim en yakın arkadaşlarımdan biriydi ve gerçekten esmer güzeliydi bu kadar tatlı bir kız olamazdı. " Aşkım naberrr?"
"İyiyim Elo napıyım işte ders ödev falan bide bok var gibi okula geliyoruz işte."
"Olsun kuşum okulda güzel" diyip yanından ayrıldım.Sınıfa girdiğimde erkeklerin yine manyak manyak hareketlerine mağruz kaldım ve ders başladı.
16.30
Dersler bitmişti ve o kadar rahatlamıştım ki anlatamam.Akşam yemek yedikten sonra İnci ve Reyyanımla sözleşmiştik yürüyüşe çıktık ve biraz dedikodu yaptık. Zayıflamam gerekiyordu bi beş kilo kadar verirsem müthiş bir fiziğe sahip olacaktım.
BİR GÜN SONRA
Okulda derslere girmeye devam ediyorduk ve bu çok sıkıcıydı tamam iyi bir sınıfta olabilirdim ve notlarım güzel olabilirdi ama bu dersleri seveceğim anlamına gelmiyordu.Bir çığlık sesiyle dersimiz bölündüğünde camdan dışarı bakmış ve şok geçirmiştik...
Bugünlük bu bölüm bu kadardı eğer BENİM HİKAYEME devam etmemi isterseniz yazın ama bu hikaye kesinlikle devam edecek hiç şüpheniz olmasın yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum ❤️💕.
