Üç kız kardeş

202 5 1
                                        


Üç kız kardeş kitabını çok sevdiğim için bunu yazdım.bazı yerleri kendim değiştirdim.Kitap alıntıdır,gerçek dünya ile ilgisi yoktur.iyi okumalar.

Bu günlüğü yazarken 9 yaşındayım,dönüş teyzemi kaybettik annem bu duruma yıkıldı.Ben dönüş teyzemi çok fazla görmedim teyzemler anneannem vefat ettiğinden beri görüşmüyorlarmış.Büyük bir kavga etmişler bunu Kartal abimden öğrenmiştim ama bana daha fazlasını söylememişti.Zamanı gelince öğrenirsin demişti.Ben ise bunu meraak edip anneme sormuştum annem ise bana kızmıştı "bu konuyu kapat defnecim zamanı gelince ben zaten sana anlatacağım"demişti.Ben her zaman babamıda çok meraak etmiştim.Bir gün annem ile Kartal abim konuşurken duymuştum benim somer adında bir babam varmış. Babam annemden önce bir kadın ile sevgiliymiş. Ondan bir çocuğu olmuş onunda adı mine'miş.çocuğunun ismi ise kiraz'mış.Bunların hepsine kulak misafiri oldum.kiraz ile tanışmayı çok istedim ama annem beni tanıştırmadı.yan odadan sesler geliyor şimdilik gitmem lazım gaaliba tekrar döneceğim.

5 yıl sonra-
Tekrardan merhaba en son bu günlüğü 9 yaşındayken yazmışım.şimdi ise 14 yaşındayım.Annemler bana büyüdüğüm için her şeyi anlattı.Bunları günlüğe dökmek istiyorum.Başlıyorum.Her şey babamın annemi sevmesiyle başlamış.Babam çok zenginmiş ki anneannem ve dedem bunu yutmuş.Dedem tabiiki annemi para ile vermek istememiş.Ama bakmış çok dürüst çok efendi bir insan o yüzden vermiş annemi.annem babama karşı içinde bir his yokmuş.ama tabii zamanla alışacağını da bilmiyormuş.aradan 1 ay geçmiş annem ile babam evlenmişler.babaannem çok sert bir insanmış.Nedense annem çok kötü davranıyormuş.Bir gün annem ve babaannem kavga etmiş ve babaannem annemi balkona çıkarmış ve balkondan annemi sarkıtmış. Annem çok korkmuş.Annem o sıra aklına bir şey gelmiş babaanneme anne deme gereği duymuş.babaannem bir durmuş ve annemi geri çekmiş. Babaannem anneme acımış ve annemi balkona kilitlemiş.akşam olmuş ve annem çok üşümüş. Daha sonra babam gelirmiş ve annemi balkonda görmüş annemi hemen almış.hizmetçiye hemen ne kadar sıcak şey varsa hepsini getir demiş.Babam aşağı inmiş ve babaanneme çok kızmış.Tabii anneannem ve dedemin bunlardan haberi yoktu.Derya teyzem ve dönüş teyzem bir gün kavga etmiş.Tabii anneannem hemen onları ayırmış.Ben anneannemi hiç görmedim ama annemin anlattığına göre çok iyi bir insanmış.geldik 4 yıl sonrasına. Derya teyzem kaçıp anneannem ve dedemden gizli evlenmiş.Tabii anneannem ve dedem bunu duyunca yıkılmış.Dönüş teyzem aslında annem ve derya teyzemin gerçek kardeşi değilmiş.Dönüş teyzem kaçıp gerçek anneannesinin yanına gitmiş.aradan yine 4 yıl geçmiş ve dönüş teyzem zayıflamış.babaannem onun yanına gidip onu hastaneye götürmüş.hastanede ise dönüş teyzeme lösemili demişler.Dönüş teyzem bu yüzden vefaat etmiş işte.Derya teyzemin ise benimle aynı yaşta bir oğlu olmuş adı ise Efe'ymiş.Benden şimdilik bu kadar annem devamını anlatınca devamını tekrar yazarım bay bay günlük.

Üç kız kardeşStories to obsess over. Discover now