Hoofdstuk 1

16 4 2
                                    

"-Cause you and I" Terwijl we worden nagestaard door mensen, zingen Triss, Amaya en ik nog harder en valser mee met de hoge uithaal van Zayn. Het is een zonnige vrijdagmiddag en we 'zingen', misschien kunnen we het voortaan beter 'krijsen' noemen, mee met de muziek terwijl we op de fiets opweg naar huis zijn. "Op het concert zongen alle fans de uithalen van Zayn!" Lacht Triss terwijl ze een fangirlend gezicht trekt. Mijn gedachtes gaan ook meteen terug naar het vorige weekend van 13 juni in Brussel. "Tja ik heb Zayn op sommige stukken toch wel gemist-" "Ja maar wees blij, ik heb alles moeten missen!" Zegt Amaya pruilend. May, zoals we Amaya ook wel noemen, mocht niet naar het concert. "Ach, misschien komt er nog wel een volgende keer." Ik kijk er nu al naar uit eigenlijk. "Ja, misschien..." Knikt May. "Hopelijk..." Vult Triss haar aan. We fietsen nog een stukje verder, terwijl de live versie van No Control op komt. Ik heb hier zulke goede herinneringen aan ... "-Waking up beside you I'm my loaded gun-" krijsen we mee, "Louis, shoot me with your loaded gun!" Schreeuw ik dramatisch. Op het concert hield een fan een bordje met de tekst 'Louis, shoot me with your loaded gun' omhoog tijdens No Control. Ivy's moeder die mee was, riep die tekst de hele terug weg naar vreemde mensen op straat toen we naar ons hotel liepen.

"Hé, maar ik ga hier naar links." Schreeuw ik door het 'mooie' gekrijs van May en Triss heen en sla zwaaiend een andere straat in. "Doei Lynn! Fijn weekend-" Al gauw zie ik ze niet meer, maar ik hoor ze nog wel vaag ergens in de verte, "-I'm all yours I've got no control! No control!"

Heerlijk, weekend. In plaats van naar huis te fietsen, ga ik langs mijn straat opweg naar zangles. Iedere vrijdag heb ik standaard zangles, dan soms ook nog op zondag en ergens in het begin van de week maar dat verschilt nogal vaak. Ik krijg zangles van een kennis van mijn ouders. Hij woont in een luxieuze villa op vijf minuten afstand van ons vandaan.

Terwijl ik over het grind het terrein op fiets word ik al begroet door Flux en Fling. De twee honden van Manuel. "Hallo jongens!" Ik stap af en geef beide honden een aai. Mijn fiets parkeer ik naast de garage, vervolgens loop ik naar de hoge witte voordeur waar ik voorzichting aanbel. Flux en Fling zijn al om het huis naar de achterkant gerend als de deur voor mij open gaat. "Oh hallo, Avelynn!" In de deuropening staat Jennifer, de echtgenote van Manuel. "Kom binnen, ik zal Manuel voor je halen." "Dankuwel." Antwoord ik en zet een stap naar binnen. Ik kijk een beetje om me heen door de witte klassieke hal. Nog geen minuut later komt Manuel aangelopen. "Hoi Avelynn! Hoe gaat het?" "Oh goed! Met u?" Ik volg Manuel richting de geluidstudio, ja deze villa heeft ook een eigen geluidstudio. We hebben een keer een cover opgenomen van Story of my Life, maar verder nemen we niets op. "Het gaat uitstekend met mij! Wil je thee met honing?" Ik knik beleefd en neem plaats op één van de grote witte stoelen tussen de piano en het drumstel in. Ik hou niet eens van honing in de thee, maar anders blijft Manuel doorvragen of ik het echt niet wil omdat 'honing zo goed is voor je keel'. Als ik er hard genoeg aan denk kan ik het hem bijna horen zeggen.

"Hoe was het One Direction concert eigenlijk? Ik heb je van de week niet gezien, dus ik kon het niet eerder vragen." One Direction. Mijn hart maakt al een sprongetje bij de naam. "Het concert was echt ge-wel-dig!" Ik heb eigenlijk de neiging om te gaan fangirlen, máár ik kan me inhouden! Met moeite.

"Fijn om te horen! Wat vond je het leukste?" "Zo'n moment van Niall tijdens zijn solo van Better than Words!" Dat moment waar hij zingt 'You make me wanna -tsss- one more night', "Oh en ook toen Harry 'oh yeah' zei en-" Oh unicorns, hier begin ik al. "-uh, kort gezegd, ik vond alles onwijs leuk!" Manuel lacht even vanwege mijn beginnende fangirl actie, maar hé, dat is te verwachten als je iets over One Direction vraagt aan een directioner... "En wie is je favoriet?" Vraagt Manuel en wiebelt kort met zijn wenkbrauwen.

Simpele vraag, simpel antwoord. Ik heb echt een crush op Niall. Harry is ook geweldig, maar ik vindt Harry meer iets voor Louis. Ik ben geen extreme Larry shipper die er heilig in geloofd, maar ik vind Larry gewoon erg cute.

Choiceحيث تعيش القصص. اكتشف الآن