Aşk Ara Beni

332 31 18
                                    

Hiç şaşırmadım, İşkur'dan olumlu cevap gelmişti ve mülakattan geçmiştim. Şuan 9 günlük Girişimcilik kursunuda bitirmiş durumundayım. Geriye kalan Kosgep hibe desteği için projemi hazırlayacağım. Bu kurs sırasında çok güzel dostluklar kazandım; bilhassa Çiğdem çok tatlıdır ve Türkan Şoray'ımdır o benim. Hala görüşürüz kendisi diyor ki "en büyük hayranın benim".
Cadım ya iyi ki var. Böyle güzel dostlarım olduğu için şükrediyorum.

Fatofotofan Facebook sayfamda ki üyelerimi çok seviyorum. Bazılarının beni ve çalışmalarımı rüyalarında görmelerine çok sevindim.Demek ki yavaş yavaş farkediliyorum. Bugün e-mail postama bakayım dedim. Birde ne göreyim Roy Peterson diye birinden mail gelmiş . Bir önceki gece Artnews dergisine yazmıştım birka çizimimi göndermiştim. Sanırım onlardan biri. E-mail de "Seninle ilgili bir projem var,detaylı bilgi için benimle iletişime geçin" yazıyordu. Google amcada bir araştırdım normalde 2013'te vefat eden Karikatürist Roy Peterson. Tabi mail adresi jamilani diye isim yazıyor "edu" geçiyordu. Amerika'nın üniversitesinden olduğu kesin. Bakalım bende yazdım kim olduğunu sordum merakla sonucu bekliyorum. Cin mi peri mi belli değil . Ama malesef bir gün sonra anladım reklam olduğunu yani kötü haber.

Benim için heyecan hiç bitmiyor ki. Bir yanım da eksik beni destekleyecek, işte başardın canım diyecek bir yarim olmalı. Sıra ona geldi Aşksız olmuyor ve hayata bir nevi onun için geliyoruz. İlk başta Rabbime olan aşkım, sonra o olmalı. Ey güzel Rabbim sen gönlüme göre çok seveceğim ve çok sevileceğim hayırlı diğer yarımı tez zamanda ver. Sen herşeyi gören ve bilensin. Sana sevgim sonsuz. Şuan öyle biri var sanki ama utanıyor daha kabuğunu kırıp karşıma çıkamadı sanırım zamanını bekliyor... Sende yanlızsan bunu duana ekle eğer yalnız değilsen çok şanslısın ona sıkıca sarıl ve hep şükret. Hadi İnşallah olacak diyerek Nil Karaibrahimgil'in söylediği şarkı aklıma geldi ve videoyu açıklamaya koydum.2015 yazına damga vuran aşk şarkısı kanımca .Hayata gülümse olur mu? Bir dahakine aşkımı da yazacağım :)

fatofotofan maceralarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin