II.Část

1K 61 9
                                    

Vzbudili mě sluneční paprsky, prosvítajíc skrz záclony. Přitulil jsem se víc ke křehkému tělíčku vedle mě. V tom mě někdo pohladil po vlasech. Otevřel sem oči a vyděšeně na něj pohlédl. Usmívali se na mě překrásné modré oči. Scvrkl se mi žaludek a pustil jsem ho. Pomalu jsem se posadil a nespouštěl z něj oči ,,O-omlouvám se" řekl jsem skoro neslyšitelně ,,nic se nedělo! Přísahám!" chtělo se mi brečet! Být takhle přistižený...co mě to jen v noci napadlo?!

 

,,I kdyby se něco stalo, bych byl šťastný!" usmál jsem se na něj a lemto ho políbil na rty. Zvedl jsem se z postele a protáhl jsem se. Reiko vběhla do pokoje ,,Dobré Rei"

Chytl jsem ho za ruku a stáhl zpět na postel. Oplatil jsem mu polibek a chytl ho kolem pasu. Pak jsem se odtáhl, ale jen tak na 3 cm ,,Myslel jsi to vážně?!" pohladil jsem ho po tváři a chytl ji do dlaně. Druhou rukou jsem si ho na sebe tisknul. ,,Isamu.." zašeptal jsem a dál ochutnával jeho rty.

,,Kdybych to nemyslel vážně, t-tak tu přece nejsem, ne?" Nechal jsem ho aby mě líbal všude. Ležel jsem na zádech a rychle jsem oddechoval ,,udělej to..celou dobu, co jsi tady, tak vím, že po tom toužíš. Udělej to a udělej ze mě tvého kluka!" natáhl jsem němu obě ruce, které jsem dal kolem jeho krku a přitáhl si ho k sobě.

Zmáčkl jsem jeho zadeček XP a od rtů ho obsypával polibky. Na krku jsem mu zanechal dva cucfleky a pak jsem se začal starat o jeho bradavky. Žužlal jsem je a jemně kousal. Jeho steny, pro mě byly rajskou zahradou ,,Už se ale nezastavím!" šeptl jsem a znovu mu sjel rukou po břiše až dolů do kalhot, kde už stál v pozoru jeho ,kamarád' a já po něm slastně přejel prstem

Stiskl jsem jeho tričko a zaryl do něj nehty ,,N-nez-nezastavuj se" vykoktal jsem se slastí ,,Mi-miluju tě A-Aki-Akiro!" políbil jsem ho na rty a povalil ho na záda. Svlékl jsem z něj slipy a sledoval jeho penis. Prstem jsem do toho šťouchl ,,Ono se to hýbe!" se zájmem jsem to sledoval.

,,Tch.." vydal jsem naštvaně mezi zuby ,,moc mě neser!" pustil jsem jeho úd a začal se k němu přibližovat rty. ,,nebo to do tebe narvu bez přípravy!" vyhrožoval jsem. Nesnáším, když si někdo dělá srandu z mého mužství! Při pohledu na ten jeho jsem se ale musel pousmát. S chutí jsem ho olízl a zlehka okusoval špičku. Až po chvíli dráždění jsem si ho strčil do pusy celého.

 

,,A-Aki!" štěkl jsem na něj. Chtěl jsem ho od sebe odstrčit, ale marně! ,,Aki!" neudržel jsem se a udělal jsem se mu do pusy. ,,Promiň!" špitl jsem mezi vzdechy. Zakryl jsem si polštářem tvář, aby neviděl jak s červenám.

 

Veškerej hnus jsem spolykal a utřel si pusu. Podíval jsem se na blonďáčka ,,Co to vyvádíš?" usmál jsem se, odvrhl z něj polštář a znovu okusil jeho rty..mlasklo to a já se vracel dolů. Cestou jsem ovšem zanechal pár polibků na podbřišku.

 

Sebral jsem veškerou svoji čest a převalil ho na záda. Obkročmo jsem si na něj začal dosedat.  ,,Navždy spolu, slibuješ?"  podíval jsem se na něj a usmál se. Dosedl jsem na něj a zakřičel jsem bolestí. Pomalu a bolestivě jsem začal dosedávat. Z očí mi tekli slzy, které sem ani nedokázal zadržet.

 

Trochu mě to překvapilo, ale tenhle styl jsem měl rád. Slastně jsem zaklonil hlavu a lehce vzdychal. Když jsem se podíval zpět na miláčka, jsem se musel pousmát, nad jeho rozkošností. Setřel jsem mu slzy a uchopil znovu jeho tvář do ruky ,,slibuju" usmál jsem se a dráždil jsem jeho erekci druhou rukou.

Je hřích tě milovat?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz