Ex - Iqa 2

22.4K 111 8
                  

Selepas apa yang berlaku antara kami, hubungan kami jadi begitu rapat.  Tapi tidaklah seperti suami isteri, kami hanya bersua muka sebulan 2 kali macam tu sahaja.  Kami juga kerap berchatting dan video call kadang kala.  Sukar untuk dinafikan,  iqa memang seorang penggoda. 

Sudah 2 bulan Mad tidak bertemu Iqa,  kerana Mad menghabiskan cutinya bersama isterinya,  Maira.  Iqa tidak habis habis mendesak untuk melempiaskan nafsunya bersama Mad.  Kerana dia bosan dengan bf nya yg mempunyai batang yg kecik dan tidak memuaskan. Hahaha.  Sesungguhnya batang 6 inc Mad cukup memuaskan nafsu mana mana wanita, bukan kerana size tetapi skill yang dimiliki oleh Mad.  Jarang ada pada mana mana lelaki. 

Mad juga gian untuk melakukan sex bersama skandalnya, Iqa. Bukan kerana dia tidak puas bersama Maira,  cukup puas kerana Maira sangat sempurna apatah lagi permainannya diatas katil memang world class. Tapi yang menyebabkan Mad makan luar kerana ingin mencuba sesuatu yang baru. Bak kata orang, benda 'HARAM' memang sedapp. HAHAHAHA.

Rancang punya rancang, pertemuan mereka berlaku selepas 2 bulan. Tidak lain tidak bukan, pastinya di studio house milik Iqa lah.

Mad tidak menghubungi Iqa untuk membuka pintu atau sebagainya, kerana rumah iqa sudah jadi macam rumah kedua Mad sendiri. Sesuka hati saja untuk dia keluar masuk. Iqa yang hanya bersinglet tanpa bra dan shorts sedang memasak didapur apabila Mad memasuki kediaman tersebut. Iqa begitu teruja melihat Mad dan terus berlari mendapatkan pasangannya ituu. 

"Bieeeeee....." Iqa terus memeluk Mad dan mencium mulut dengan begitu romantik sekali. Dari ciuman yang romantik itu bertukar ke ciuman yang rakus. 

"emmmuuahhh...emmmm...emmm..."desah iqa yang hanyut dalam gelora asmara. 

"i miss you bbyyy" kata iqa dengan penuh manjaa dan mengadanyaa ituu. 2 bulan mereka tidak bertemu apatah lagi berasmara.

"alololo....hun..yeke you rindu i ni? "
Jawab Mad selepas mereka melakukan french kiss yang lama. 

"mestilah bbyy, syg rinduu semuaaaaa pasal bbyy.  Lagi lagi nii, hihihi " dengan begitu manjaa sekali iqa menjawab sambil meraba batang Mad didalam seluar. 

"hahaha you naughty b*tch" balas mad laluu kembali mencium bibir munggil iqa. 

Gambaran pakaian Iqa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gambaran pakaian Iqa

"emmm mmmuuaahhh emmmm ssss" desahan yang keluar dari mulut mereka berdua semasa bercium.

"ahh you masak apa tuu yang? " tanya Mad selepas dia menghentikan ciuman berahi mereka.

"hihihi, i masak ayam kicap jee biee, you suka kann? " jawab Iqa dengan manja.

"you pi mandi siap siap,  satgi kita makan sama. I lapar ni, and i lapar your 6inc also heheh" sambung Iqa lagi lalu terus senyum gedik.

Selepas makan malam, Mad dan iqa bersama sama mengemas kan dapur sambil bergurau senda. Kemudian, iqa menyuruh Mad untuk tunggu kerana iqa mahu mandi dan bersiap siap. Sambil menunggu, Mad ke beranda luar sambil menghembuskan asap dari rokok Winston merahnya. Dia telah membayangkan adegan adegan yang akan berlaku bersama Iqa sebentar lagi. Sementara itu, iqa di dalam bilik air masih lagi bersiap kan dirinya untuk diratah oleh Mad. Pussynya di shave dengan licin dan kelihatan cantik bersih. 

Mengulit Kenangan LamaWhere stories live. Discover now