1. Bölüm: Yeni Okul

403 87 30
                                        


"Baba ne zaman yeni okuluma varmış oluruz?" "1 dk ya orada oluruz büyük ihtimalle 2 sokak sonra okulun" " Tamam baba"

Sonunda varmıştık valizini aldım ve müdürün odasına gittik babamla babam la müdür birşeyler konuştular ama ben duymuyodum çünkü kapıda bekliyordum babam la müdür çıktı ve babam la vedalaştık .

"Merhaba Gece! Ben okul müdürünüz Ayşe .Gel sana okulu gezdireyim" "Tamam hocam" enust kata çıktık yani 4. Kata "Burası sizin odalarınız bir odada 5 kişi kalcaksiniz sen in odanda burası" kapıyı açtı ve " Oda arkadaşlarınla tanış istersen ben im isim çıktı arkadaşların sana okulu tanırsın"
Kapıyı kapattı ve gitti.

Odada 1 kişi vardı büyük ihtimalle diyerleride
dışarda lardi olan kız siyah uzun saçlı kahverengi gözlü bı kızdı "Merhaba ben Rüya " "Bende Gece" "Gece galiba bu senin yatağın burası çünkü tek boş yatak ve şu dolap senin." "Teşekkürler" .Ben hemen vakit kaybetmeden dolabına valizimdeki eşyaları yerleştirmeye başladım çok eşyalı getirmemiştim çünkü 2 ay vardı okulun bitmesine . Odanın kapısı açıldı ve içeri 2 kız girdi birinin saçları dalgaliydi ve şarkıydı diğeri ise siyah ve dalgaliydi birbirlerine çok benziyolardı.

"Rüya odamıza gelecek olan kisimi geldi." "Evet " dedi Rüya. "Merhaba ben Deniz" dedi sarı saçlı olan ."Bende Su " dedi siyah saçlı . "Bende Gece" dedim ve ustulerimi yerleştirmeye devam ettim. 15 dk sonra bitirdim ve "Gece yemekhaneye ineceğiz sende gel istersen " dedi Deniz ."Teşekkür ederim aç degilim." dedim. "Gece burası istediğin zaman yemek yenilecek yer değil ya yarım saat içerisinde yersin yok da sabaha kadar bişey yiyemessim" dedi . "Biliyorum sadece aç degilim ." dedim. "Tamam birşey olursa zemin kattayiz tuvallet şurada ki kapının içinde yemekhaneden gelince istersen sana okulu gezdiririz" dedi. "Teşekkürler " dedimve gitti .

Deniz biraz asabi bı tipti hemen yükseliyordu
Ondan korkmalimiydim biliyorum. Ben onlar gidince odayı gezmeye başladım odada her tarafı onların resimleriyle doluydu acaba kaç senedir burdalar? Hepimizin dolapları yan yanaydı kendi yatağıma gectim ve yorgun olduğum için uzandım.

"Su,Deniz,Gece" uyandığımda bu Rüyanın sesiydi "Uyanın bu seste ne niye ışık kar açılmıyor" dedi Rüya. "Of elektrikler gitmiştir korkma hadi yat Rüya." dedi Su . "Rüya ne oldu" dedim. "Bı ses geldi aşırı yüksek ve kalktım ışıkları yakacaktim ışıklar yanmıyor."
dedi Rüya.

Sonra bir daha aşırı yüksek ses geldi ve bagris sesleri duyuldu . "Su,Deniz uyanın hadi ama " dedi Rüya . "Offfd rüya yat demedimmi ben sana ya" dedi Su. "Su aşırı yüksek bir şekilde sesler geldi suymadinizmi elektrikler de yok kalkın bı dışarı bakalım." dedim . Hepimiz mintumuzu girip dışarı çıktık ama dışarısı düşmanlarla doluydu.

"Deniz elimi tut korkuyorum çok kötü kokuyo hemen dışarı çıkalım." dedi Su "Tamam hadi sizde koşun çıkın suarada ." dedi Deniz öksürerek.

Dışarı çıkmıştık herkes disardaydi "Gece yanımıza gel kaybolma "dedi ve hepimiz birlikte bı köşede durduk. "Hocam ne oldu?"
dedi Deniz. "Çocuklar Yangın çıkmış ve biseyler patladığı için o sesleri duydunuz."
dedi Ayşe hoca. "Hocam niye yangın alarmı çalmadı." dedi Su. "Salak çocuk elektirik olmayınca çalabilir mi?"Dedi Deniz. "Elektrikler mi gitti?" dedi Su."Gerçek ten salaksın Rüya iki saattir sana ne dedi sen gerçekten benim ikizim olabilirmisin ya bı bana bak sana bak."dedi Deniz. Şuan anlamıştım birbirlerine benzemelerini. Bögleden sonra geldiğimden nehri hic düzgün konuşmamıştık

.Ama şuan bı problem vardı yangın çıkmıştı okulda.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lütfen okuduysaniz begenirmisiniz ikinci bölüm bugün gelecek

Yeni OkulumWhere stories live. Discover now