Evet saçmasapan yazdığım yazı dizilerine hoşgeldiniz 👏🏻 

Beni ve fantezilerimi(fantezi demek değişik geldi suan)yazdığım bir kitapla karşı karşıyasın.

Okumadan önce tereddüt etmen gerekiyor çünkü sıkılmadan bitirebilirsen sana yılın gerizekalısı ödülünü vereceği

BAŞLAYALIM 🌛🌛😌🌛🇩🇪😌♥️🌛🤳

1-Kendimi çok 2yüzlğ buluyorum ve bunu inkar etmiyorum.

2-Bazen çok gerizekalılaşırım ve oturduğum yerden sanki kendim harikaymışçasına insanları içimden eleştiririm (günlük aktivitem🙂🌚😘🤘🏻Kdşskdlsöfj).

3-Gerçekten olmasam bile dışardan solcu olarak görünüyorum(sovyetleri çok seven vs.onun gibi).

4-Benden büyük bir kardeşim var ve herzaman ona bela okuyorum ondan nefret ediyorum ve uyurken üstüne oturasım geliyor.

5-Sabah kahvaltıya oturunca ilk iki dakika hayatı sorguluyorum ve nefret ettiğim yumurtayı yemeye başlıyorum.

6-Sürekli internette takılıyorum ve okadar çok bilgisayara bakıyorum ki bazen fazla oturduğum için bacaklarımı hissetmiyorum.

7-Countryhumans Hetalia vb. siyaseti tarihi seviyorum.

8-Gitar çalmaya çalışıyorum 5-10 akor biliyorum ve sürekli sapını duvarlara çarptığım için gitar hocam benle dalga geçiyor(🙂).

9-Bu yazıda nedense çok ciddi biriymişim gibi geliyor ama aslında sanal âlemde çok cıvık bir insanim.

10-Bazen hiçbir elbisenin bana yakışmadığını düşünüp depresyonlara girdiğim oluyor.

Evet buda sonuncusuydu aşırı saçma olduğunu bende biliyorum ek olarak dedikoducuyum desem tam olur sanırım. Hoşçakal 😘😘🤘🏻🤘🏻🤘🏻😻😻😻😻♥️♥️♥️😘👄👁👄😺🌞

Kendim hakkinda bilgi veriyorum ama kimsenin umrunda degilDes histoires addictives. Découvrez maintenant