3.BÖLÜM

15 0 0
                                    

Kimki bu takip mi ediliyorum, gizli bi fanım falan mı var acaba. diye düşünürken geç kaldığımı farkedip, belime kadar uzyan saçlarımı dalgalı yapıp, Kenarlardan iki tokayla tutturdum. Evet şimdi ben hazırım, Yemekleri babam kafeye götürdü, pasta kafeye geicek. Kafeye gidip düzeni kurduktan sonra eve geri geldim abimi ben götürecektim. Babam saolsun abim eve erken gelmişti. Evde oyalanır gibi yaptım abim banyoya  elini yüzünü yıkamak çin girdi hemen telefonu elime aldım. Abim çıktığında birisiyle jkonuşur gibi yaptım. Telefonu kapattığımda abime döndüm:


-Annemler amcamlara gitmişler, bizi de bekliyorlar, dedim


-Gelmicem, dedi.


Benim ısrarım sonucu dayanamadı ve pes etti.


-Hadi üzerini degistir, dedim üzerindeki eşorfmanlara bakarak.


-Böyle geleceğim,


-Hayatta olmaz,  iş başa düştü, diyerek kolundan tutup odasına çektim.


Dolabını karıştırken takım elbiselerinin cok olduğunu farkettim. Kıyıda köşede bir spor şık bir gömlek gördüm. Geçen sene almıştık, hiç giymemiş.


-Abi ya seninde giyecek birşeyin yok


-Sen de iş hayatına atıl görcem seni, dedi


Biryandan da içten içe üzülüyorum. Abim icin okul, şirket, ev başka birşey yok. Neyse altına da siyah bi pantolon buldum, koluna da bir saat saçlarını da yaptıktan sonra


-Gören de sanırki düğüne gidiyoruz, ne hale soktun beni?


-Ne olacak ya, bak hem biraz yakışıklı oldun sayemde, dedim gülerek. Bana biraz kızgın biraz guler yüzle baktı.


Sonra çıktık araba burada olmadığı için taksiye bindik, amcamların ev kafenin üstünde olduğu icin rahattım. Taksiden indiğimizde yolda mesaj attığım icin ışıklar kapalı, kapı açıktı.


-Kuzenimi de alalım oyle gidelim


-Tamam.


Içeriye girince ışıklar açıldı, önce şaşırdı, sonra


-Sen yok musun melis, dedi gülerek


Guzel bi partiydi. Abimi uzun zamandır boyle keyifli görmemiştim.


Gece eve yorgun argın gelince annem kardeslerimle ilgilendi, biz de odalara dağıldık. Odaya giydikten sonra ayakkabılar bana bakiyor ben ayakkabılara. Kim olabilir kim bana böyle süpriz yapabilir, gece boyunca düşündüm, ama kimse gelmedi aklıma. Böyle düşünürken uyuya kalmışım. Sabah geç kalkmama ses çıkarmadı annem eeeee o kadar yorulduk gözümü açtığımda çevçeveledigim resime bakıyordum. Acaba.... Yok artık Melis hayallerinde bir sınırı var ama, iyice kendini bi filmde zannetmeye başladın galiba.


Sonra kendime gelip yataktan kalktım, odayı toplayınca bugün bi planımın olmadığını farkettim. Napayım diye düşünürken, dun gece ki resimleri çıkartayım bari diyerek kırmızı odaya geçtim. Hepsini kuruttuktan sonra hepsine bi bakayım dedim. Guzel kareler yakalamışım. Bir acemiye göre güzel. Acaba fotoğrafçılık mı yapsam. Bir yapmadığım o kalmıştı zaten. Anlaşılan herkes memnun kalmış partiden yüzlerde gülücükler. Vallahi güzel bir gündü...... Aaa nasıl yani ya..... Ama bu..... Buda mı tesadüf o çocuğun burada ne işi var.  Sahilde gördüğüm cocuk nasıl oluyorda abimin doğumgünün de bulunuyor. Ve ben dun gece boyunca nasıl da gormedim onu. İnanamıyorum nasıl olur böyle bişey.

TESADÜFLER SİLSİLESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin