Başlangıç :Denizli'de Umudunu Yitirmeyen Kız

369 41 20
                                    

Merhaba! Fatofotofan  Macerası'na eşlik etmeye var mısın ? Zaten burada olduğuna göre eşlik etmeye başladın bile. Sevgili sanat sever dostum, hikayemize başlıyoruz. Sırtını yaslayıp derin bir nefes al, benim içinde bir güzel gülümse.

Denizli'de doğmuş ve buradan henüz kopmamış biri olarak imkansız denen çalışmalarını inatla devam ettiren bi kızın hikayesi... Ben Fatofotofan yaratıcısı Fatoş. Hep bir şeyler üretmeyi ve onlarla oynamayı severim.

Hürriyet Trendy okuyucuları belki beni az çok tanırlar. Sevgili Pınar Ablamla röportaj yapmıştım. Kendisi o kadar sıcakkanlı o kadar tatlı ki onunla tanışmama çok sevindim. Neyse ben kendimi tanıtayım . 5 yaşından beri resim çizmesini severim. Aslında Pazarlama ve İktisat mezunuyum ama resimden vazgeçemedim... Artık hobimi işe çevirmeye karar verdim.Biliyorsun bu zamanda iş bulmak çok zor; üniversite mezunu olarak iş bulmak daha da zor. Ben kafayı yemeden bir fikir geldi aklıma "Fatofotofan ". Çizimlerimi ölümsüzleştirmek istedim ama bu nasıl olabilirdi ? Resimden daha çok,ihtiyaç olarak kullanılan kalıcı birşey ve kalplere dokunur  olmalıydı. Kırtasiye eşyalarını seven biri olarak çizimimi kartpostal ,kitap ayracı ve telli defter olarak tasarlayıp başladım işe. Ve başardım! Tabi baskı devreye girince seçenek çoğaldı. Ne mi bunlar ? Kupa, baskı, tişört, telefon kılıfı vs.Zamanla insanların elinde çalışmalarımı gördüğümde çok mutlu oluyorum.
Bu hikayeyi yazmamda ki amaç size azda olsa ilham olabilmek. Her bölümü okudukça benimle üzülecek belki benimle birlikte sevineceksin. Kendine bir pay çıkarmanı umuyorum. Azmin elinden birşey kurtulmazmış, sende ümidini yitirme neyi başarmak istiyorsun, hedefin ne hepsini inançla gerçekleştir. Kendine güven ,kendini sev ve kendine değer ver. Yaradana dua et gece uyumadan dileğini söyle. Dileğinin gerçekleştiğini hayal ederekte uyu...

Bir sonraki macerada buluşmak üzere sağlıcakla kal .

Bir sonraki macerada buluşmak üzere sağlıcakla kal

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
fatofotofan maceralarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin