Demonul : De ce o iubesc?

262 18 1

Îmi aduc aminte de momentul când cu degetele lungi și albe își atingea ușor buzele roșii ca vinul.Și din nou mă regăsea-m în aceiași situație. Îi admiram fiecare gest și cuvânt pierdut în sclipirea ochilor ei. De fiecare dată rămâneam uimit de zâmbetul ei jucăuș ce apare odată ce își dă seama că din nou am răm la mila frumuseții sale. E regina mea din păcatul ce-mi curge prin vene. De ce o iubesc asa de mult? Până la urmă ea e fără de păcat, are o inocență neatinsă din care se nasc zâmbetele și râsetele ei copilărești. Voi fi mereu captivat de frumusețea ei rară, de ochii săi mari și frumoși, practic, de tot ce ține de ea. Dar nu e ăsta motivul pentru care m-am îndrăgostit de ea. M-am îndrăgostit de personalitatea ei timidă și rușinoasă când cunoaște persoane noi. Din nou mă întreb de ce s-ar îndrăgosti de unul ca mine? Un oarecare ce îi poate distruge orice vis despre viitorul nostru.rumuseții sale. E regina mea din păcatul ce-mi curge prin vene. De ce o iubesc asa de mult? Până la urmă ea e fără de păcat, are o inocență neatinsă din care se nasc zâmbetele și râsetele ei copilărești. Voi fi mereu captivat de frumusețea ei rară, de ochii săi mari și frumoși, practic, de tot ce ține de ea. Dar nu e ăsta motivul pentru care m-am îndrăgostit de ea. M-am îndrăgostit de personalitatea ei timidă și rușinoasă când cunoaște persoane noi. Din nou mă întreb de ce s-ar îndrăgosti de unul ca mine. Un oarecare ce îi poate distruge orice vis despre viitorul nostru. Deși nu am văzut-o de foarte mult timp, încă pot să o văd când îmi închid ochii. Oare ea ce face? E bine? Îi e dor de mine? Întrebările acestea îmi bântuie liniștea seară de seară încă de când am ales să renunț la ea pentru a mă întoarce la vechile obiceiuri. Aș da orice să mă joc în părul ei mătăsos și să îi aud din nou vocea blânda.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Îmi pare rău că nu am scris mai repede. Nu am ştiut ce să mai scriu pentru că, sincer, prima dată a fost doar o simplă poveste.

Inger si DemonCitește această povestire GRATUIT!