Fiecare echipa si-a luat pozitia necesara si toti au facut o liniste deplina. Asteptau miscare prin padure. Era ora 22:30. Au asteptat pana la 22:43 , cand miscarea a inceput. Cand Iustin le va comunica echipelor prin statie sa atace , va incepe razboiul.

A asteptat pana cand primul " val " de zombie s-a imprastiat. Lupta asta era ca un joc video. Ai pierdut - Ai murit ! Trebuiau sa fie foarte atenti daca voiau sa se intoarca in viata acasa...

Zombie inaintau incet , deci au asteptat destul cam mult pana sa intre in raza lor vizuala cativa .. Magg credea ca aveau un sef care voia si el , de asemenea sa gaseasca tabloul ... Si avea dreptate !! Zombi erau facuti de catre un om de stiinta care a devenit nebun ! Se pare ca a creat un ADN de zombii si a reusit sa il injecteze in cei morti venind la inmormantarile lor .

- GO ! GO ! GO ! ECHIPA 1 SI 2 !  Urla tare Iustin si primele 2 echipe , in frunte cu el s-au dus la atac pentru a tine piept primului val de zombii care venea din partea de nord a padurii .

Atacul a inceput ! Iustin , vazand ca nu sunt multi zombi , si-a trimis primele 2 echipe la atac  .. Cand au inceput sa se auda impuscaturi , Magg s-a speriat fiind luata prin surprindere ..

Magg si Eli erau in echipa 7 . Eli credea ca Iustin le va trimite ultimele la atac dar s-a inselat . Iustin planuia sa le trimita la al 3-lea " val " de zombii . Iustin avea incredere in ele si era sigur ca erau in stare sa traga si sa impune rezistenta , deaia nu le trimite ultimele ci printre primele ..

El mereu gandea pozitiv , dadea mereu sansa unor membrii noi si nu se insela niciodata . Nimeni nu stia cum reusea si nu il intrebau din rusine ...

La putin timp dupa ce a venit primul val de zombi , a venit si al 2-lea din alta parte, din vest ...  Iustin a trimis la atac doar o echipa , deoarece , in valul al 3-lea , daca mai era , sa trimita 3 echipe pentru ca era mai greu decat in celelalte 2 valuri .

Cu cat numarul creste , cu atat este mai greu de invins un adversar .. Impuscaturile rasunau in toata paduea . Magg si Eli au ramas tari ..

Cam in ultimul moment , pe ultima suta de metri , Iustin s-a gandit sa le trimita pe Eleanor si pe Maggie in cautarea copacului cu butoane.

- Magg !! Eli !! Duceti-va si cautati copacul cat noi tinem piept acestor mutanti fara viata !!! Urla Iustin la cele 2 ...

- Am inteles !! Hai Magg !!! Repede.. !

Cele 2 au pornit prin padure cu 2 lanterne , cu pistoalele si cu o busola pentru a sti pe unde merg .. Eli se gandea ca daca primul val de zombi a venit din nord , iar al 2-lea din alta parte , inseamna ca celelalte vor veni din alta parte si au cale libera spre nord pentru ca daca voiau sa ajunga in mijlocul paduri , logic ca trebuia sa o ia spre nord .

- Eli ! .. Daca primul val a venit dinspre nord , al 2-lea dinspre vest , nu este normal ca celelalte , in numar de 2 , sa vina dinspre est si sud ??!! .. Eu asa gandesc .!

- La asta ma gandeam si eu Magg .. Deci daca primul val a venit din nord , iar noi trebuie sa mergem spre nord , nu e mai bine sa asteptam pana termina de omorat zombii din nord si sa mergem dupa ?! Eu zic ca este mai bine pentru ca avem cale libera spre mijlocul padurii .!

- Daca zombii au inviat , trebuie sa fie normal ca cineva sa ii faca , si trebuie sa fie un om !! Si sigur a trimis zombii ca diversiune si el a pornit spre mijlocul padurii !! [ Magg ]

- Woawww !!! De unde ai aflat toate astea ?!?!?!  [ Eli ]

- Am citit intr-un ziar mai vechi gasit prin casa .. Scria :   [ Magg ]

" Un om vine la inmormantarile unor morti pe care nici el nu ii stie ! A fost vazut la mai mult de 10 inmormantari ! Nimeni nu stie de ce vine si ce vrea sa faca .. Pe acest om il cheama Grigore Johannes si este un renumit om de stiinta .."

- Misto .. Si .. Ce facem ?! Este om de stiinta .. TOTUSI !!
 [ Eli ]

- E atat de greu sa ii tragi un glont intr-un punct vital si sa ramana paralizat sau sa moara ?! .. Eu zic ca nu ... [ Magg ]

- Pai si daca e inarmat ? [ Eli ]

- Suntem si noi .. Nu iti mai face atatea griji si haidee !!!! Sa mergem o data !!! Tabloul ala nenorocit ne asteapta !!! [ Magg ]

- Okkk !! Vin acum !! De cand esti atat de energica ?! Ptuuuu !! -_- [ Eli ]

- Pfff.. Obisnuieste-te !! Asa voi fi de acum in colo !! Situatia asta m-a schimbat !! Gata cu palavrageala !!! LET'S GO TO THE ACTION !!! [ Magg ]

-------------------------------------------------

Heii voi !! Am postat next-ul dupa cum v-am promis ! De acum in colo , voi posta cand trebuie , pentru a nu-mi mai incalca promisiunea fata de voi de a posta o zi da , una nu !

Am inceput si distributia si vreau sa imi spuneti daca am ales-o bine .. Daca nu , vreau sa imi spuneti de ce nu ca sa stiu cum ganditi !! App. : Kristen Stewart este actrita din Twilight !

Astept parerile si voturile voastre la acest capitol ! Multumesc ♥ !

P.S. : Cine vrea dedicatie , spuneti-mi intr-un comm sau pe privat !

P.P.S. : Maine dimineata voi edita coperta cartii .. Poza va fi aceeasi numai ca voi scrie numele cartii si autorul pe ea !

O seara minunata asa ca voi !!

Casa BantuitaCitește această povestire GRATUIT!