Dramione // 18

8.4K 432 274
                                    

Selağğm :) Yeni bölümü votelayıp yorum yapmayı unutmayın. Bu arada size haber veriyim Tom Felton çok güzel şarkı söyleyebiliyor çok tatlı adasd <3 Time Well Spend ve If you could be anyway dinlemenizi tavsiye ederim :D Neyse çok konuştum size iyi okumalar :D 
______________________________________

Draco   

Hadi ama o kuşu bir hediye olarak kabul etmesi, yanıma gelmesi, yeniden beraber olmamız ve sonunda da öpüşmemiz gerekiyordu. Ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar. Ayrıca koluma bakman, halime üzülmen, benim için ağlaman ve sonra yine öpüşmemiz gerekiyordu Granger. Bu o kadar açık ve net ki ! Hatta hepsini atlayalım ve sadece beni öp. Evet bu daha iyi. Yine de bu düşündüklerimi kimseye söylemeyip kendime sakladım ve dersi dinliyormuş gibi yaptım.

En sıkıcı ders buydu herhalde. Fincanı alıyorsun fal bakıyorsun vıdı vıdı. Giliciğini çik iyi şiylir vir Hirmini. Tabi iyi şeyler var. Benimle beraber olacak. Bunu ben de görebiliyorum. Bunun için öğretmen olmaya gerek yok.Bu öğretmen gerçekten salak. (Öğretmenin adını bilmeyen yazar sizden özür diliyor asda) (Hatta yazar dersin adını da bilmiyor asdasd) 

Lanet olası ders bittiğinde herkes koşarak sınıftan çıktı. Çünkü Quiddich maçı vardı. Ama benim kolum kırık olduğu için oynayamıyorum. Maçı izlemeye de değmez.

"Hey, Granger."

"Ne var Malfoy ?"

"Kuşu beğendin mi ?" dedim ve sırıttım. "Bütün sınıfın görmesine gerek yoktu aptal." dedi ve omzuma hafifçe vurdu. Şakasınaydı bu sefer. Güldük. "Hani sır olarak saklamaya gerek yoktu."

"Boşver sen onu. Utandım ben." dedi ve güldü. Kollarımı açtım "Sarılsana bulanık." 

"Neden sarılacakmışım ?"

"Çünkü kolum kırık ve sevgi dolu bir sarılmaya ihtiyacım var. Bu çok belli değil mi Granger ?" dedim. "Evet. Çok belli." dedi ve sarıldı. Oha sadece birkaç derslik bir ayrılık mıydı bu? İyi. 

"Bahçeye çıkalım." dedi. "Seninle konuşmamız gerek." 

"Ne konuşacağız ?" diye sordum. Cevap vermedi. Bahçeye çıktık ama etrafta 4-5 tane Hufflepuff'lı dolanıyor,şakalaşıyordu. Birden bizi gördüler. Biri ıslık çaldı. 

"Neye bakıyorsun sersem kanı bozuk ?" diye çıkıştım ona. "Slytherin'lerle Gryffindor'lular çıkar mıydı ya?" diye dalga geçti ve güldüler. Hermione "Öyle birşey yok. Ders hakkında bir soru soruyordu. Bilirsiniz ben dersi hep çok iyi dinlerim." dedi.

"Öyle olsun." dediler ve kıkırdadılar. Hermione "Hadi gel sersem. Bunların arasında rahatça sana konu anlatamam. Derste dinleseydin daha iyi olurdu ve burada seninle uğraşmazdım." dedi ve duvarın arkasına doğru ilerledi. Hufflepuff'lılara döndüm. "Siz pisliksiniz." dedim ve o ıslık çalanın giysisine tükürdüm. Sonra Hermione'nin arkasından gittim. 

"Sersem ! Daha kaba bir söz bulamadın mı ?"  dedim alaycı bir şekilde. 

"Bulamadım. Anladın mı gerizekalı ?"

"Pekala hadi ne söyleyeceksen söyle pislik. Seninle uğraşamam." dedim. Etrafıma baktım. Kimsenin olmadığından emin olmak istiyordum. Hermione de aynı şekilde bakındı. Kimseyi göremedik.

"Pekala hadi rahatça konuşalım artık. Sersem, gerizekalı gibi kelimeler kullanmadan." dedi. Başımla onayladım. "Bak Draco ben sadece bir rüya gördüm."

"Tamam Granger rüyandan beni gördün ve bana çok aşıksın, bunu biliyorum." dedim ve güldüm. O sadece sırıttı. Sonra yine ciddileşti. "Ciddiyim Draco. Ben senin Ron'u öldürdüğünü gördüm."

"Hah ! Bir gün bu olacak zaten." dedim. Bir yerlerden bir ses duydum. Sanki biri bana pislik diyordu. Hermione de duymuş olacak ki etrafımıza bakındık. Yine kimseyi göremedik. "Devam et." dedim. "Aslında şöyle oluyordu. Sen ve Ron vardınız. Sen dedin ki.. Bir seçim yap. Ben seçim yapamadım çünkü bilirsin, Ron arkadaşım ama seni de seviyorum. Biraz bekledikten sonra dedin ki 'O zaman seçim yapmana yardım edeyim' ve Ron'u öldürdün. "

"Bu bir rüya Granger. Olmayacağını biliyorsun.Bu arada.. Rüyanda yakışıklıydım değil mi ?"

"Draco saçmalama..." dedi, "Sen her zaman yakışıklısın." dedi. Güldüm. Ve kısa bir süreden sonra yine öpüştük. Sonra bir YUH ! duymamızla ayrıldık. Etrafa bakındık. Duvarın arkasından gelmişti. Hemen oraya baktık. Yine birşey göremedik. Koşan ayak sesleri duyduk. Sonra birden görünmezlik pelerininin altından Ron ve Harry çıktı. "Ron sen taşa takılmasaydın sessizce çıkabilecektik !" dedi. Sinirlendim asamı aldım onların yanına gittim. "Expelliarmus !" dedim. Asaları uzağa uçtu. Ron bize tiksinerek baktı. "Biliyordum !" dedi ve bizi işaret etti. "Dememiş miydim Harry ? Bu kız bizi resmen satıyor !"  dedi. 

"Sen kaşınıyorsun Weasley !" dedim ve asamı ona doğrulttum. Biraz geriledi. "Bana zarar veremezsin Malfoy.." dedi, "Sevgilin ne der sonra?". Harry arada kalmıştı. Geriledi,geriledi ve asasına uzandı. Bu sefer Hermione "Expelliarmus !" dedi ve asasını daha da uzağa fırlattı. "Hermione sen ne yapıyorsun ? Hep ondan nefret etmez miydin ?" dedi Harry. Bir ona bir Hermione'ye baktım. Hermione cevap veremedi.

"Pislik ! Bizi sattın ! Bulanık !" diye bağırdı Ron ona.Hermione hışımla ona döndü. "Draco. Ona ne istersen yapabilirsin !" dedi. 

"Sonunda !" diye bağırdım. Weasley'in beti benzi attı. "Sectumse-" . Durdum. Bu çok klasikti. Daha kötü bir şey yapmalıydım. Harry ise asasına uzanıyordu. Hermione Harry'nin koluna girdi ve onu zorla uzaklaştırdı. Ona laf anlatmaya çalışıyordu. 

Buldum ! 

"Obscuro !" (kişinin gözlerini baplamaya yarayan büyüdür) dedim ve Ron'un gözlerini devre dışı bırakmış oldum. 

"Hah beni bununla mı durduracaksın ?" dedi. Cidden kaşınıyordu. 

"Mimblewimble !" (kişinin bir süre büyü yapmasını engeller) Ne olur ne olmaz Ron büyü yapmamalıydı. 

"Levicorpus !" (kişiyi görünmez bir iple havaya asar) dedim ve Ron yerden yükseldi. "İndir beni Malfoy ! İndir beni !" diye bağırmaya başladı. 

"Ne oldu Weasley ? Harry olmayınca o kadar da güçlü değilsin ha ?" dedim ve kahkaha attım. "Bunu hakettin."

Sonra Hermione'nin yanına gittim ve Harry hala yanındaydı. "Hermione bırak beni ! Sen Malfoy ! Ron'a ne yaptın züppe, pislik !" 

"Git kendin gör Potter ! Sen olmayınca arkadaşın bir hiç ! " dedim ve ona yaklaştım. "Onunla neden takılıyorsun anlamıyorum. Ahmağın teki." dedim ve suratıma bir yumruk yedim. "Pislik !" diye bağırdı. Hermione onu zor tutuyordu. "Beni bırak Hermione ! Sen de pisliksin !" dedi. Suratına tükürdüm. Asasını verdi. "Hadi annene koş sersem.Ona beni şikayet et. Ay doğru ya.. SENİN ANNEN ÖLDÜ !" dedim ve suratıma ardı ardına yumruklar yemeye başladım. "SİKTİR GİT MALFOY !" diye bağırdık. Beni yere yapıştırdı ve beni tekmelemeye başladı. "Harry yapma ! Harry !" diye bağırıyordu Hermione ve onu çekiştiriyordu. En sonunda "Dawod !" diyebildim ve onu yere yıktım. 

"Ben gidiyorum Hermione. Sen bu sersemlerle ilgilen." dedim ve hemen Slytherin yatakhanesine gittim. Hemen kendimi yatağıma attım. Uyumaya çalıştım. Yatma saati zaten gelmek üzereydi. Yanıma birkaç kişi geldi. Sinirle hepsine lanetler savurdum ve elime ne geçtiyse onlara fırlattım. 

"DEFOLUN ! LANET OLASI PİSLİKLER ! ÇEKİLİN BAŞIMDAN !" diye bağırıyordum. En sonunda herkes benden korkmuştu. Durdum. Ben de kendimden korkmuştum. Koşarak tuvaletlere gittim. Gece olmuştu ve kesin kızlar yatakhanesindekiler bizim yatakhanedeki sesleri duymuş ve ne olduğunu merak etmişlerdi. Sersemler de kesinlikle kızlara "Draco delirdi ve bize saldırdı." diyecekler.Lanet olsun. Alay konusu olacaktım. 

Bütün gece tuvaletten çıkmadım, uyumadım. Hermione o gıcık Potter ve Weasley ile ne yapmıştı ? Bilmiyorum. Yarın sorarım. Veya öbür gün. Veya hiç sormam. 

Dramione~Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin