001 /край/

1K 98 15
                                    

- За хиляден път, Бекхьон, просто забрави, окей?

- О, стига де! Не бъде толкова скучен!

- Предпочитам да съм, ако противоположното означава, че трябва да обяснявам защо новата ни къща прилича на бардак!

- Но само се огледай! Тя е построена за купони!

Лей хвърли скептичен поглед наоколо, обхващайки старините мебели и скъпите вещи, след което се обърна към Бекхьон, повдигайки едната си вежда. 

Той сериозно ли? 

- Добре. - въздъхна най-добрия му приятел и вдигна краката си на холната масичка, въпреки физиономията, която направи Лей. - Можем просто да приберем някои неща. Какво ще кажеш? 

- Да видим. - провлачи Лей, надигайки се за да избута краката на Бекхьон обратното на земята. - Забрави. 

- Къде отиде момчето, което обичаше да щурее и да се забавлява? - проплака драматично Бекхьон, слагайки ръка на сърцето си. - Къде отиде-

- Млъкни, за Бога! - замери го с една от декоративните възглавнички Лей. - Последния път, когато се съгласих за последната ти  брилянтна идея бях наказан за месец! 

- Без риск се губи удоволствие. - изсумтя Бекхьон и захвърли обратно възглавничката към Лей, който я избегна с лекота. 

- Чудесно, тогава какво ще кажеш да рискуваме в твоята къща? 

- Да, но родителите ми ще ме… - започна Бекхьон, но бързо се усети. - Искам да кажа с радост, но родителилите ми са домошари.  

- Нима? Баща ти амбулантен търговец, а майка ти взима двойни смени в болницата. 

- Добре, но съм сигурен

 че някъде дълбоко

в сърцата си са домошари. Или щяха да бъдат,а ако имаха тази възможност. - Бекхьон тръсна глава. - Така де, да не се отклоняваме от темата. 

- Няма да се откажеш, нали? - въздъхна уморено Лей. С Бекхьон човек просто не можеше да излезе  на глава. Добре де, вероятно можеше, но главаболието просто не си заслужаваше. А и мисълта да остане сам  в  новата къщата, не беше кой знае колко привлекателна. Приличаше на тази на ‘Семейство Адамс’. Естествено, никога нямаше да си го признае, защото а) не искаше да го мислят за страхливец и б)не искаше да знаят, че гледа ‘Семейство Адамс’. Това щеше да даде материал за подигравки на Бекхьон за месеци напред. -Добре, да кажем, че се съглася. Но само  нашата група, окей? Не искам непознати. 

Инкубус { boy x b oy }Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang