Azrail Bir Sapık mı ?

38 2 0
                                    

Merhaba.
Merhaba demisken , merhabanın derin ve masum bir anlamı vardır. Yıllar önce okuduğum bir kitapta.Merhabanın ; ben dostum benden size zarar gelmez. Anlamı taşıdığını okumuştum. Ne güzel bir telaffuz demi MERHABA.

Tüm merhabaları tek tek öldüren biri var. Yoksa tüm ölümler küçük bir merhaba için miydi. Dün gece gene rüyama geldi vaktimin daraldığını söyledi. Neden istediğimiz kadar yaşama hakkına sahip değiliz ki .

Sapık. Sanırım sapık. Yoksa neden gülen insanları öldürmeyi tercih etsin ki.

Gülücükler ,kahkalar bunlar çok pahalı şeyler. Belkide kolleksyoncudur. Ha , neden olmasın . ? Bir kolleksiyoncu. Hemde büyük bir kolleksiyoncu.

Kocaman camdan yapılı bir vitrin. Ve içinde insanlardan çaldığı gülücükler. Yada gülüşe yakışan dudaklar. Belkide , kahkahaların esiri dişler.

Acaba ondan bir tanemi. Yoksa birden fazla mı ?

Hmm yada bu bir film gibi midir. Bir senarist . Bu filmdeki rolünüz bitti deyip başka filmlerde oynama fırsatımı sunuyordur . Belkide en büyük iyiliği o yapıyordur. Belkide daha kaliteli daha dürüst film çıkacak karşımıza.Bir kadına sahip olmak onun duygularına iz bırakmak sonra uzaklaşmak ve kadını beklemek kadının duygularının boguşmasına saglamak.Ne kadar zalimce ne pislikçe düşünmek düşünmek düşünmek bazen hiç düşünmemek şaçmalamak bilmemek aciz olmak hayatın dalgasına kapılmak ve her seferinde aynı kayaya çarpmak her seyin başlangıcı su galiba su olan yerde köy olur su olan köy kasaba olur su olan kasaba şehir olur şaçmalıklar şaçmalıklar beceriksiz olmak bundan keyif almak hala yazmaya devam etmek inatçı olan kişiler ve başı her zaman önde olanlar karamsarlar umutları olanlar hayalperenstler isyancılar 

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Feb 28, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

GÜNAYDIN ÖLÜM , RAHATSIZ OLMA AZRAİLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin